Olet tässä

Ohjaamo -toiminta Kokkolan ja Kaustisen seutukunnissa

Ohjaamo Keski-Pohjanmaa

Ohjaamo Keski-Pohjanmaa on kaikille alle 30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu matalan kynnyksen palvelupiste, joka tarjoaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta mm. 
-koulutusta suunniteltaessa ja koulutuksen aikana
-urasuunnittelussa 
-työllistymisasioissa
-arkeen ja terveyteen liittyvissä asioissa

Ohjaamo sijaitsee Kokkolassa Puutarhakatu 2:ssa ja on auki tiistaista torstaihin klo 13.00-16.00 ja muina aikoina voi tavata Ohjaamon henkilöstöä ajanvarauksella. Ohjaamon palvelu on maksutonta eikä siihen tarvitse lähetettä. Ohjaamoon voi tulla myös vanhemman, kaverin tai muun verkoston kanssa yhdessä. Ohjaamo -toimintaa on myös Kaustisen seutukunnassa ja sosiaalisessa mediassa.

Ohjaamo -toimintaa tehdään tiivisti kunnan etsivän nuorisotyön kanssa ja mukana on laaja palvelutuottajien muodostama yhteistyöverkosto. Palvelun kehittämisessä nuoret itse ja kolmannen sektorin toimijat ovat myös mukana. Kokkolan Ohjaamon yhteydessä on myös Vinge Café, joka on auki Ohjaamon aukioloaikana.

Taustaa

Ohjaamo -toimintaa kehitettiin ESR - rahoituksella vuosina 2015-2018. Hankkeen keston aikana suunniteltiin ja pilotoitiin monialainen palvelumalli, ottaen huomioon olemassa olevat nuorten ohjauspalvelut.  Keskeisempiä tavoitteita olivat verkostoyhteistyön tiivistäminen ja selkeyttäminen sekä  nuorten osallisuuden lisääminen palveluja kehittäessä. Hankkeen päätoteuttajana oli Kokkolan kaupunki ja osatoteuttajana Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä.

Yhteystiedot

ohjaamo@kokkola.fi
Facebook: Ohjaamo Keski-Pohjanmaa


EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb.jpg          VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb.jpg


Sivun alkuun

Päivitetty 14.5.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta