Hyppää sisältöön

5-vuotiaiden kielikylpypaikat ovat haettavissa 14.2. – 25.2.2022

Englannin- ja ruotsinkieliset kielikylpypaikat ovat haettavana. Voit hakea kielikylpypaikkaa vuonna 2017 syntyneelle lapselle. Kielikylpyyn valitun tulee sitoutua kielikylpyopetukseen päiväkodissa, esiopetuksessa sekä jatkossa Hollihaan koulussa.

Hae paikkaa ensisijaisesti sähköisellä varhaiskasvatushakemuksella. Valitse toimintamuodoksi kielikylpy englanti tai kielikylpy ruotsi. Voit halutessasi lisätä hakemukseen myös toissijaisen kielikylpytoiveen. Lisää toivotuksi aloituspäiväksi kielikylvyn alkamispäivä 10.8.2022.

Kielikylpyvalinnat tehdään 14.3.2022 mennessä. Huoltajille lähetetään viikolla 11 joko myönteinen tai kielteinen päätös kielikylpypaikasta. Suosittelemme hyväksymään sähköisten asiakirjojen vastaanottamisen www.suomi.fi/viestit. Silloin saat päätöksen tiedoksi heti kun se on tehty. Kirjepostin toimitusaika on noin 7 arkipäivää.

Kielikylvyn järjestää Pikiruukin päiväkoti 5- vuotiaiden kielikylpy-yksikössä, osoitteessa Falanderinkatu 4.

Linkki sähköiseen varhaiskasvatushakemukseen. Tulostettava kielikylpyhakemus löytyy www.kokkola.fi > Kasvatus ja koulutus > Varhaiskasvatus > Varhaiskasvatuspaikan hakeminen ja irtisanominen > Kielikylpyyn hakeminen

Tutustu kielikylpykriteereihin ja valintaprosessiin (pdf).