Hyppää sisältöön

Centria ja Kokkolan kaupunki mukana Studia-messuilla

Centria-ammattikorkeakoulu ja Kokkolan kaupunki ovat mukana 23.-24.11.2021 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Studia-messuilla. Vuoden tauon jälkeen jälleen livetapahtumana järjestettävät Studia-messut on Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma, jossa esitellään monipuolisesti erilaisia jatkokoulutusmahdollisuuksia toisen asteen opiskelijoille.

Messukeskuksessa esittäytyvät useat ammattikorkeakoulut ja yliopistot kotimaasta ja ulkomailta. Centria esittelee messuilla erityisesti keväällä 2022 haussa olevat koulutuksensa.

”Koulutustarjonnassa uusi avaus on akkutekniikka, jota tarjotaan muuntokoulutuksen lisäksi ensi syksynä aloittaville kemiantekniikan ja sähkötekniikan insinööriopiskelijoille suuntautumisvaihtoehtona”, kertoo Centrian opintoasiainpäällikkö Mari Emmes.

Koulutuksista ja niihin hakeutumisesta sekä opiskelusta Centriassa pääsee keskustelemaan messuilla niin mukana olevien opiskelijalähettiläiden kuin henkilöstön edustajien kanssa. Centrian osastolla on mukana myös Kokkolan kaupunki. Studia-messut ovat aloitus Kokkolan kaupungin ja Centrian valtakunnalliselle opiskelijamarkkinointikampanjalle, joka jatkuu aina maaliskuun yhteishakuun saakka. Kampanja on suunnattu nuorille ja heidän vanhemmilleen.

”Haluamme tuoda Kokkolaa esiin opiskelijakaupunkina, joka tarjoaa hyvät puitteet vapaa-aikaan ja harrastamiseen. Kun opiskelija ottaa vastaan opiskelupaikkansa, hän valitsee myös kotikaupunkinsa vähintään opiskelun ajaksi. Opiskelijat ovat meille merkittävä osa elävää ja uusiutuvaa Kokkolaa. Yritykset hakevat nyt osaavaa työvoimaa ja tarjoavat monipuolisia uramahdollisuuksia – alueelle jo asettuneet opiskelijat ovat merkittävä voimavara myös yrityksille”, toteaa Kokkolan kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Päivi Korpisalo.

Kampanjan voi nähdä Ilta-Sanomien digitaalisissa sisällöissä ja Helsingin Sanomien koulutusliitteessä sekä useissa somekanavissa.