Hyppää sisältöön

Ehdota Lucina Hagman -palkinnon 2021 saajaa

Vuonna 2021 jaetaan toinen Lucina Hagman -palkinto. Palkinnon jakamisen perusteena on Lucina Hagmanin kasvatusfilosofisen perinteen jatkaminen palkitsemalla koulutuksen tasa-arvon, sukupuolten välisen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisen sekä kasvatuksen ja koulutuksen uudistamisen hyväksi tehdystä pedagogisesta työstä.

Palkinnon saajana voi olla yksittäinen henkilö, pienryhmä tai yhteisö, joka on joko määrätietoisen ja pitkäaikaisen työn tai uuden innovaation avulla edistänyt palkinnon jakoperusteissa mainittuja tavoitteita. Perustellusta syystä palkintoa voidaan yhtenä vuonna jakaa useampia kuin yksi.

Palkinnon saajat voivat olla Kokkolan kaupungin alueella toimivia kaikilla kasvatuksen ja opetuksen aloilla työskenteleviä henkilöitä, pienryhmiä tai yhteisöjä varhaiskasvatuksesta aina korkeakouluopetukseen saakka.

Vuonna 2020 Lucina Hagman palkinto myönnettiin valmistavan opetuksen opettajalle Eeva-Liisa Kiiskilälle. Kokkola 400 juhlavuoden kunniaksi jaettiin tuolloin myös kaksi kunniamainintaa. Kunniamaininnan saivat Tuire Matilainen, Kälviän 4H -yhdistyksen toiminnanjohtaja ja Anne Kamunen-Kauro, Lohtajan yläkoulun kotitalousopettaja.

Palkinto jaetaan vuosittain 1. syyskuuta, joka on ollut perinteinen koulun lukuvuoden alkamispäivä. Palkinto koostuu kunniakirjasta ja palkitsemisesta päättävän toimielimen määräämästä stipendistä.

Ehdota palkinnon saajaa

Jätä ehdotuksesi 2.6. mennessä.