Hyppää sisältöön

Kaksivuotiseen esiopetuskokeiluun oikeutettujen lasten huoltajat saavat kirjeen kaupungilta

Kokkolan varhaiskasvatuspalvelut lähettävät tällä viikolla kirjeen niille huoltajille, joiden lapsi on oikeutettu kaksivuotisen esiopetuksen kokeiluun. Valtakunnalliseen kokeiluun oikeutetut lapset on valittu satunnaisotannalla. Kokkolassa kaksivuotisen esiopetuksen kokeilu järjestetään Pajulinnun, Koivurinteen, Peltokorven ja Öjan päiväkodeissa. Pääsääntöisesti esiopetusta on arkipäivinä klo 9-13. Esiopetus on perheille maksutonta.

Kaikkia kirjeen saavia huoltajia pyydetään ilmoittamaan 17.4. mennessä, ottaako lapsi paikan vastaan vai ei. Ilmoitus tehdään Wilma-ohjelman kautta, ja ilmoittautumisen yhteydessä täytetään myös varhaiskasvatushakemus. Huoltajat saavat kirjeessä ohjeen Wilma-tunnuksen käyttöönottoon.

Jos sait kirjeen lapsesi mahdollisuudesta osallistua kaksivuotiseen esiopetuksen kokeiluun

  • Ota Wilma-tunnus käyttöön. Ohjeet löytyvät kirjeestä.
  • Täytä Wilmassa Ilmoittautuminen esiopetukseen –lomake viimeistään 17.4. Samalla lomakkeella ilmoitetaan myös, mikäli et halua lapsesi osallistuvan kokeiluun.
  • Täytä myös varhaiskasvatushakemus, jos lapsi tarvitsee hoitoa esiopetusajan ulkopuolella. Tällöin maksat osapäivähoidosta ilmoittamiesi tuntien mukaan.