Hyppää sisältöön

Kaupunginhallituksen päätöksiä 11.4.

Kaupunginhallitus hyväksyi asemakaavan muutoksen Kirkonmäellä.  Tontti (entinen Kyrkbackens skola) rajoittuu pohjois- ja itäosiltaan Kaarlelan kirkon, seurakuntatalon ja museoalueen yhteyteen, etelä- ja länsiosaa rajaavat Koulutie ja Kruunupyyntie. Asemakaavan muutos mahdollistaa alueelle suunnitellun uuden yksityisen päiväkodin rakentamisen.

Kokouksessa hyväksyttiin myös Sahakatu 7 tontin luovutus vuokraamalla se 30 vuoden vuokra-ajalla. Kaupunki on laittamassa myyntiin tontilla sijaitsevan 1800-luvun lopulla rakennetun Matruusi Hammarin tai Tuomisen talona tunnetun talon piharakennuksineen. Kohde myydään suljetulla huutokauppamenettelyllä, johon ostajaehdokkaat voivat hakea mukaan lähettämällä osallistumisilmoituksen suunnitelmineen 16.5. mennessä.

Päätös Lohtajan vanhan kunnantalon myynnistä huutokaupassa korkeimman tarjouksen tehneelle ostajalle siirrettiin käsiteltäväksi myöhemmin keväällä.

Kaupungin edustajiksi kutsuntalautakuntaan vuonna 2022 valittiin Marlen Timonen (varalla Stina Mattila) ja Janne Jukkola (varalla Timo Sillanpää). Verotuksen oikaisulautakunnan jaostoihin 14 ja 15 toimikaudelle 2023 – 2027 esitetään jäseneksi kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Innasta.

 

 

 

Pöytäkirja 11.4.