Hyppää sisältöön

Kaupunginhallitus kokoontuu maanantaina 21.2.

Kokouksessa on käsiteltävänä useita tontti- ja asemakaava-asioita, muun muassa Kokkolan Golf- Gamlakarleby Golf vuokrasopimuksen uusiminen. Pidemmän vuokrasopimuksen turvin Kokkolan Golf- Gamlakarleby Golf ry käynnistää investoinnin, johon sisältyy kolme osaa: sadetusjärjestelmän uusiminen, alueella olevien vanhojen sorakuoppien siistiminen ja harjoitusalueen pidennys.

Kaupunginhallitus päättää myös asemakaavan ja asemakaavan muutoksen laatimisen käynnistämisestä KIP-alueen itäisellä osalla. Hanke sisältyy vuoden 2022 kaavoituskatsaukseen. Siinä tutkitaan alueen korttelirakenne ja käyttötarkoitukset siten, että uusia teollisuusyksiköitä voidaan sijoittaa tehokkaammin. Muutos rajautuu pääosin Satamatien, Hopeakivenlahdentien ja Kemirantien väliselle alueelle.

Esityslistalla on myös Kokkolan kaupungin metsäohjelma vuosille 2022 – 2031. Käsittelyssä on myös valtuustoaloite kaupungin ostolaskudatan avaamisesta. Datan avaaminen tarjoaa paremman näkymän kunnan rahankäyttöön. Kaupunki käynnistää projektin ostolaskudatan avoimuuden toteuttamiseksi.

Esityslista 21.2.