Hyppää sisältöön

Kaupunki tarkistaa veneiden ja venetrailereiden säilytyspaikkaluvat Suntinsuulla

Kaupunki tarkistaa veneiden säilytyspaikkalupien voimassaolon Suntinsuulla. Kaupunkirakennelautakunnan päätöksen mukaisesti veneiden ja venetrailereiden tai -telakoiden kesä- ja talvisäilytyksestä peritään maksu. Veneiden ja trailereiden säilyttäminen kaupungin satama-alueilla ilman asianmukaista lupaa on kiellettyä. Myös kaupungin alueelle jätetty venetraileri tarvitsee luvan, vaikka veneen talvisäilytyspaikka olisikin muualla.

Suntinsuulla syyskuussa tehdyn tarkastuksen yhteydessä luvattomiin veneisiin tai venetrailereihin on kiinnitetty siirtokehotus ja yhteydenottopyyntö. Omistajia pyydetään ottamaan yhteyttä kaupungin infrarakentamiseen ja kunnossapitoon säilytyspaikkaluvan myöntämistä varten. Säilytyslupa on kiinnitettävä veneeseen tai traileriin näkyvälle paikalle.

Mikäli lupaa ei haeta, omistajan tulee siirtää vene tai venetraileri pois alueelta 21.9.2023 mennessä. Sen jälkeen alueelle ilman asianmukaista säilytyspaikkalupaa jätetty omaisuus kuljetetaan kaupungin varikolle. Omistajalla tai haltijalla on mahdollisuus lunastaa talteen otettu omaisuutensa ilmoitettuun määräaikaan mennessä maksamalla kaupungille kaupunkirakennelautakunnan määräämät siirto-, myynti-, kuulutus- ja käsittelykustannukset.

 

Satamapaikkojen yleiset vuokrausehdot