Hyppää sisältöön

Kaupunkiliikenne Bysse siirtyy talvikauden aikatauluihin 9.8.

Pohjolan Matkan liikennöimän Kokkolan kaupunkiliikenteen, Byssen talvikauden liikenne alkaa maanantaina 9.8.2021.

Kaupunkiliikenne jatkuu viidellä runkolinjalla ja neljällä perusyhteydellä. Runkolinjat kattavat keskusta-alueen ja kaupunginosien välisen liikenteen, ja perusyhteydet täydentävät liikkumista keskusta-alueen ulkopuolelta. Linja-autoasema toimii kaikkien vuorojen solmu- ja vaihtopysäkkinä.

Muutoksia aikatauluihin ja reitteihin

Linjojen aikatauluihin ja reitteihin on tullut joitakin muutoksia. Tärkeimmät muutokset koskevat Kaustarin ja Rödsön linjoja.

Linjassa RL 1 Kaustari-Heinola huomattavin muutos on Korpintien muuttuminen Auratieksi sekä Huhdantien jääminen pois reitistä. Reitti ajetaan kaupungissa jatkossa Korpintieltä Hakalahdenkadulle, ja reitti jatkuu Antti Chydeniuksen katua Mariankadulle.

Linja RL 2 Rödsö-Rytimäki liikennöinnissä on puolestaan hyvä huomioida aikataulun kiristyminen reitin alkupäässä sekä  reitin jatkuminen sen kaupungin puoleisessa päässä Mariankadulle.

Linjan RL 4+5 Ykspihlaja-Koivuhaka-Meritulli yhdistelmän lauantaiaikataulu muuttuu 10 minuuttia aikaisemmaksi. Samalla toinen käynti torilla jää pois.

Linjat RL 3 Halkokari, RL 4 Meritulli-Isokylä ja RL 5 Ykspihlaja-Koivuhaka jatkuvat kuten aikaisemmin.

Perusyhteyksiin on myös tulossa pieniä muutoksia:

PY 17 Vitikka-Vitsari-Kirilahti aikataulu muuttuu aamulla 10 minuuttia aikaisemmaksi ja Vitikan kierros ajetaan aina  Rimmintien suunnasta Korpilahdentielle.

PY 19 Sokojan aikataulu muuttuu 5 minuuttia aikaisemmaksi aamulla.

PY 16 Bodö ja PY 18 Kotkamaa säilyvät entisellään,  lukuunottamatta Kotkamaan saapumista Matkahuoltoon Kaarlelankadun ja Rautatienkadun kautta.

Ajankohtaisin tieto kaupunkiliikenteestä ja aikatauluista löytyy Pohjolan Matkan sivulta . Samalta sivulta löytyvät myös lisätiedot liikenteeseen käyvistä lipputuotteista.

 

Kaupunkiliikenteen aikataulut myös Matkahuollon Reitit ja liput -sovelluksessa

Kokkolan kaupunkiliikenteen Byssen aikataulut löytyvät kätevästi myös Matkahuollon Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta. Sovelluksella voi hakea ja suunnitella koko matkan osoitteesta osoitteeseen. Sovellus opastaa perille asti eri kulkumuotoja hyödyntäen. Voit valita itsellesi parhaiten sopivat aikataulut, liikennevälineet ja reitit sekä ostaa tarvittavat liput yhdellä maksulla.