Hyppää sisältöön

Kokkola siirtyy kiihtymisvaiheeseen

Keski-Pohjanmaan alueellinen COVID-19-viranomaistyöryhmä linjasi maanantaina 7.6.2021 koronavirusepidemian alueellista tilannekuvaa ja suosituksia. Soiten alue siirtyy koronavirusepidemian kiihtymisvaiheeseen, mikä tuo joitakin lievennyksiä myös alueellisiin suosituksiin. Suositukset kevenevät harrastustoiminnan ja kuntien ylläpitämien tilojen osalta. Suositukset ovat voimassa 15.6. saakka.

Kirjastot, museot ja sisäliikuntatiloja avataan tiistaista 8.6. alkaen

Kokkolan kaupungin kirjastot avataan yleisölle tiistaina 8.6. ja museot keskiviikkona 9.6. koronaturvallisuusohjeet huomioiden. Myös VesiVeijari, kaupungin ylläpitämät kuntosalit ja Urheilutalo avataan 8.6. erityisjärjestelyin. Uimakoulut järjestetään suunnitellusti. Käyttäjiä pyydetään huomioimaan tilakohtaiset turvallisuus- ja hygieniaohjeet. Muut sisäliikuntatilat pysyvät suljettuna 15.6. saakka

Harrastustoiminnan suosituksiin muutoksia

Aikuisten harrastustoiminta sisätiloissa sallitaan enintään 10 henkilön ja ulkotiloissa 20 henkilön ryhmissä. Lasten ja nuorten ryhmätoiminnassa henkilömäärä on sisätiloissa enintään 20 ja ulkotiloissa 50 henkilöä.

Sarjapeleissä, otteluissa, turnaustoiminnassa ja esityksissä sekä katsomon yleisömäärässä tulee huomioida AVI:n kokoontumisrajoitukset sekä hygieniaohjeistukset.