Hyppää sisältöön

Kokkolan kaupunki hakee Kokkolan leirintäalueelle uutta yrittäjää suljetulla huutokauppamenettelyllä

Kokkolan leirintäalue on osa laajempaa Meripuiston kokonaisuutta, joka sijaitsee noin 3 km kaupungin keskustasta. Kauppaan kuuluvat leirintäalueen vastaanottorakennus, huoltorakennus, 4 loma-asuntoa, 5 suihkullista majoitusmökkiä, 9 leirintämökkiä, nukkumalaavu sekä varasto, varastokatos, grillikatos, huvimaja ja wc. Alueella nykyisin oleva minigolfrata ja varausjärjestelmä eivät kuulu kauppaan.

Leirintäalueelle haetaan uutta yrittäjää suljetulla huutokauppamenettelyllä. Menettelyn ensimmäisessä vaiheessa tarjoaja tekee osallistumisilmoituksen, jonka perusteella valitut osallistujat kutsutaan erikseen suljettuun huutokauppamenettelyyn.

Osallistumisilmoitus

Osallistumisilmoituksessa on esitettävä suunnitelma leirintäalueen liiketoiminnasta, leirintäaluetoiminnan kehittämisestä ja tulevista investoinneista, sekä tarjoajan referenssit ja arvio hankkeen rahoituksesta.

Osallistumisilmoitus suunnitelmineen on toimitettava 14.9.2023 klo 12.00 mennessä sähköpostitse kirjaamo.konsernihallinto@kokkola.fi (viestin otsikkokenttään merkintä Leirintäalue) tai postitse osoitteeseen Kokkolan kaupunki / Elinkeinot ja kaupunkikehitys, PL 43, 67101 Kokkola (kuoreen merkintä Leirintäalue).

 • Osallistumisilmoituksessa esitettyjen suunnitelmien perusteella valitut osallistujat kutsutaan erikseen suljettuun huutokauppamenettelyyn. Huutokauppamenettelyyn kutsuttujen luottotiedot tarkistetaan. Suljettuun huutokauppaan kutsuttaville ilmoitetaan suljetun huutokaupan ajankohta ja pääsyohjeet huutokauppasivustolle.
 • Huutokaupassa tehdyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen johtaa korvausvelvollisuuteen.
 • Mikäli korkeimman sitovan tarjouksen tehnyt tekee aiheettoman tarjouksen, on hänen maksettava 3 vrk:n kuluessa 20% (huutohinnasta) tai vähintään 3 000 euroa myyjälle sanktiomaksua.
 • Kokkolan kaupungin toimivaltainen viranomainen pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkeimman tarjouksen. Lopullinen tarjottu korkein kauppahinta edellyttää Kokkolan kaupunginhallituksen hyväksyntää ja erillistä myyntipäätöstä.
 • Tarjoajat sitoutuvat yhteystietojen luovuttamiseen kaupungille päätöksentekoa varten.
 • Tarjouksen hyväksyy/ käsittelee Kokkolan kaupungin toimivaltainen viranomainen.
 • Kauppakirjat tulee allekirjoittaa 3 kk kuluessa huutokaupan päättymisestä.

 Myyntiehdot

 • Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.
 • Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.
 • Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
 • Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.
 • Huutokaupan päätyttyä myyjä on yhteydessä ostajaan kahden arkipäivän kuluessa. Kaupanteossa käytetään myyjän laatimaa kauppakirjaa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta sovitaan ostajan kanssa sen jälkeen, kun myyntipäätös on saanut lainvoiman. Kauppakirjojen allekirjoitustilaisuus pidetään Kokkolan kaupungintalolla.
 • Ostaja maksaa kauppahinnan kaupantekotilaisuudessa tai esittää virallisen kuitin maksetusta kauppahinnasta.
 • Ostaja saa kohteen omistusoikeuden Kokkolan kaupungin toimivaltaisen viranomaisen myyntipäätöksen, kauppakirjan allekirjoittamisen ja kauppahinnan maksamisen jälkeen.

 

Leirintäalueen pohjakartta
Leirintäalueen pohjakartta

Lisätietoja