Hyppää sisältöön

Kokkolan kaupunki on ottanut käyttöön ekologisen digipostipalvelun

Kokkolan kaupunki on ottanut käyttöön digipostipalvelu Kivran. Jatkossa kuntalaiset voivat halutessaan vastaanottaa kunnan lähettämät laskut Kivra digipostilaatikkoon. Rekisteröitymällä ilmaiseen digipostipalveluun laskut voi jatkossa vastaanottaa paperipostin sijaan digipostina. Sähköiset laskut saapuvat oikein ja viiveettä perille, jolloin niille jää enemmän maksuaikaa.

Näin otat Kivran käyttöön:

  1. Lataa ilmainen Kivra -sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta tai mene osoitteeseen kivra.fi
  2. Rekisteröidy palveluun pankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  3. Vahvista sähköpostiosoitteesi rekisteröitymisen yhteydessä
  4. Valmista! Saat jatkossa automaattisesti laskut digipostina.

Kivra-palvelu lähettää sinulle viestin uuden laskun saapuessa ja muistuttaa eräpäivän lähestyessä. Kivran käyttäminen ei maksa mitään.

Kivraan voi sekä vastaanottaa postia digipostina, että tallentaa palveluun omia dokumentteja mobiiliarkistoon. Kivra on ilmainen mobiiliarkisto kaikille tärkeille dokumenteille. Kivra-palvelun voi myös jakaa toisen Kivra-käyttäjän kanssa, jolloin molemmilla on pääsy samojen tallennettujen tai saapuneiden dokumenttien luokse. Molemmat käyttäjät saavat tällöin myös herätteen saapuneesta uudesta postista ja laskujen eräpäivien lähestymisestä.

Kivra toimii jatkossa yhtenä mahdollisena maksukanavana kuntalaisille. Paperisen laskun saa jatkossakin, mikäli asiakas ei halua ottaa digipostipalvelua käyttöönsä.

Lue lisää Kivrasta