Hyppää sisältöön

Kolme Kokkolan kaupungin kiinteistöyhtiötä sulautetaan KIP Infra Oy:n

Kokkolan kaupungin strategisena tavoitteena on keventää konsernirakennetta, erityisesti kiinteistöyhtiöiden osalta. Sulautumissuunnitelman mukaisesti Kokkolan kaupungin 100% omistamat yhtiöt Kokkolan Teollisuuskylä Oy, Kiinteistö Oy Tankarin Majakanmäki ja Kokkolan Kehitysyhtiö Oy sulautuvat KIP Infra Oy:n 30.11.2023. Sulautuminen toteutetaan osana Kokkolan kaupungin laajempaa konsernirakenteen uudelleenjärjestelyä, ja sillä tavoitellaan liiketoiminnan tehostamista ja kaupunkikonsernin juridisen rakenteen rationalisointia.

”Aiempaan yhtiörakenteeseen verrattuna sulautumisen jälkeen yhtiön vahvuutena on se, että saamme keskitettyä tarvittavaa osaamista ja lisättyä yhteistyötä. Tämä myös parantaa valmiuttamme varautua ja valmistautua tuleviin investointeihin”, toteaa KIP Infra Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Pöykkö.

Yhtiön nimi muuttuu ja se ilmoitetaan myöhemmin. Uusi yhtiö työllistää yhteensä seitsemän henkilöä, jotka siirtyvät liikkeenluovutuksessa vanhoina työtekijöinä sulautuneista yhtiöistä. Toimitusjohtajana jatkaa KIP Infra Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Jaakko Pöykkö, ja toimitilajohtajana toimii Pia Kinnunen.

Lisätietoja:

Jaakko Pöykkö
050 564 9570
jaakko.poykko@kipinfra.fi

Pia Kinnunen
044 7809 099
pia.kinnunen@teollisuuskyla.fi