Hyppää sisältöön

Koronarajoitukset sisäliikuntatiloissa

Kokkolan kaupungin laajennettu johtoryhmä tarkentaa 19.3. kaupungin sisäliikunta- ja harrastetiloissa noudatettavia koronarajoituksia.

Kokkolan kaupunki peruu alueellisen covid19-viranomaisryhmän suositusten mukaisesti yli 20-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien vuorot kaupungin omista sisäliikuntatiloista. Vuorot perutaan maanantaista 22.3. alkaen 31.3. saakka.

Poikkeuksena on maajoukkue-, SM- ja 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoiminta sekä eri lajien kansainväliselle huipulle tähtäävä ammattimainen harjoittelu, samoin kuin jalkapallon kolmanneksi ylin sarjataso. Alle 10 henkilön ryhmissä tapahtuva aikuisten harrastetoiminta, jossa turvavälit tosiasiallisesti säilyvät, voi jatkua (esim. jumppa, tennis, sulkapallo, perhevuorot).  Liikuntapalvelut on sähköpostitse yhteydessä vuorot varanneisiin ryhmiin viimeistään maanantaina.

Lasten ja alle 20-vuotiaiden nuorten harjoitus- ja kilpailutoiminta voi jatkua alle 20 henkilön ryhmissä koronaturvallisuusohjeistuksia noudattaen. Kaupungin omat kuntosalit ja VesiVeijari ovat edelleen avoinna erityisjärjestelyin.

Kokkolan kaupunki korostaa kaikkien harrastajien, seurojen ja toimijoiden vastuuta koronaturvallisuuden noudattamisessa.