Hyppää sisältöön

Kokkolan Musiikkikeskus Snellman avaa ovensa – Luvassa monipuolinen syksyn ohjelmisto

Kokkolan Musiikkikeskus Snellman avaa ovensa – Luvassa monipuolinen syksyn ohjelmisto

Kokkolan kulttuuritarjonta rikastuu merkittävästi, kun Musiikkikeskus Snellman avaa ovensa yleisölle lauantaina 7.9.2024. Uusi musiikkikeskus tarjoaa korkeatasoista musiikkielämystä niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin.

Musiikkikeskus Snellman on rakennettu edistämään musiikin ja esittävän taiteen kokemuksia Kokkolassa. Keskus pyrkii tuomaan yhteen eri musiikkityylejä ja -kulttuureja, luoden tilan, jossa taide voi kukoistaa ja inspiroida.

Avajaisviikonlopun kohokohdat

Avajaisviikonloppuna 7.-8.9.2024 yleisöä hemmotellaan erityisohjelmalla, johon kuuluu ilmaiskonsertteja, esitelmä Erik ja Anna-Lena Fordellista, Fordell-salin vihkiäiset, koko musiikkikeskuksen avoimet ovet sekä taiteilijatapaamisia. Esiintyjäkaartiin kuuluvat muun muassa lauantaille Wentus Blues Band & friends ja sunnuntaille Aarne Alligaattori sekä Portion Boysin ikärajaton konsertti. Luvassa on siis unohtumattomia musiikillisia tulkintoja.

Lippuja konsertteihin on jaossa elokuun aikana vain rajoitettu määrä (500/konsertti). Asiasta tiedotetaan lisää loppukesästä.

Syksyn ohjelmisto kutsuu musiikin ystäviä

Syksyn aikana Musiikkikeskus Snellman tarjoaa monipuolisen kattauksen esityksiä, joihin kuuluvat klassisen musiikin konsertit, jazz-illat, stand up -esitykset, musikaalit, kuorokonsertit, rock-illat sekä iskelmälliset esitykset. Ohjelmiston yksityiskohdat ja aikataulut löytyvät keskuksen verkkosivuilta musiikkikeskussnellman.fi.

Kutsu kaikille musiikin ystäville

Musiikkikeskus Snellmanin avajaiset ja syksyn ohjelmisto heijastavat sitoutumistamme tarjota yleisölle laadukasta ja monipuolista musiikkiviihdettä sekä kulttuurikokemuksia. Kutsumme kaikki musiikin ystävät nauttimaan upeista esityksistämme ja kokea musiikin voima yhteisöä yhdistävänä voimana.

Musiikkikeskus Snellman toivottaa tervetulleiksi kaikki musiikin ja kulttuurin ystävät tutustumaan uuteen tilaamme ja nauttimaan syksyn mittaan tarjolla olevasta ohjelmistosta.

Kaiken kaikkiaan tapahtumia uusituissa tiloissamme tulee olemaan noin 50-60 ensi syksyn aikana.