Hyppää sisältöön
Nuori henkilö kävelee kadulla.

Nuoret ja Päättäjät -tilaisuudessa keskustellaan suvaitsevaisuudesta ja liikkumisen mahdollisuuksista

Kokkolan nuorisovaltuusto on vuodesta 2012 lähtien kutsunut vuosittain päättäjiä keskustelemaan nuorille tärkeistä aiheista. Tänäkin vuonna nuorisovaltuusto pyytää oppilaskunnan hallituksen jäseniä, luottamushenkilöitä, viranhaltijoita ja asiantuntijoita yhteisen pöydän ääreen keskustelemaan ”Kaikkien Kokkola” -teemalla.

Kokkolan nuorisovaltuusto järjestää Nuoret ja Päättäjät -tilaisuuden 30.11.2023 klo 12.00-14.30 kaupungintalolla. Keskustelunaiheina ”Kaikkien Kokkola” -teeman alla ovat Suvaitsevaisuus ja keskustelukulttuuri sekä Liikkumisen mahdollisuudet kaupunkiympäristössä.

Nuorisovaltuusto toivoo, että keskustelua käydään ennen kaikkea lasten ja nuorten näkökulmasta, mutta myös kaikkia kokkolalaisia huomioiden.

Liikkumisen mahdollisuudet -aiheesta herätellään keskustelua mm. riittävistä kulkuyhteyksistä kouluun ja harrastuksiin, ajoratojen ja kevyen liikenteen väylien kunnosta sekä paikallisliikenteen toimivuudesta.

Suvaitsevaisuus ja keskustelukulttuuri -aiheeseen liittyen keskustelua toivotaan mm. siitä, mitä suvaitsevaisuus on ja miksi se on niin tärkeää.