Hyppää sisältöön

Nuorten oma Nollapiste avaa kesäkauden Länsipuistossa

Nuorten päihteetön puistofestivaali Nollapiste järjestetään lauantaina 1.6.2024 Kokkolan Länsipuistossa.  Nollapiste on nuorten koulun päättäjäisiä juhlistava puistofestivaali, joka on suunnattu ensisijaisesti yli 13-vuotiaille nuorille, tätä nuorempia ei kuitenkaan käännytetä portilta pois.

Tapahtuma on päihteetön, savuton, sähkösavuton ja energiajuomaton. Kaikki puhallutetaan portilla. Sisäänpääsyyn tulee puhaltaa nollat.

Tapahtumassa esiintyy tunnettuja kotimaisia artisteja, sekä paikallisia nousevia tähtiä.

Ohjelma:

16:45 Portit avataan

Päälava

17:30 Melo

19:30 Davi

21:30 Etta

Puulava

18:30 Colden Angels

19:00 Northern Eclipse

20:15 The Dead Roses

20:45 Erosion

Nollapisteen Instagram

Tapahtuman vaikutukset liikenteeseen

Tapahtuma vaikuttaa alueen liikennejärjestelyihin Länsipuiston kohdalla. Suljemme Kustaa Aadolfin kadun Länsipuiston puoleisen ajokaistan Torikadun ja Tehtaankadun väliltä lauantaina 1.6 klo 13.00 alkaen. Ajokaista avataan liikenteelle tapahtuman päätyttyä klo 23.00. Toinen kaista on normaalisti käytössä koko tapahtuman ajan. Samoin toiseen suuntaan Kustaa Aadolfin katu on normaalisti käytössä.

Sähköpotkulautoja ei voi pysäköidä Kustaa Aadolfinkadun ja Tehtaankadun varteen, ne tulee pysäköidä Torikadun puolelle tai kauemmas alueesta.

Puistoalue aidataan perjantaina 31.5. ja se suljetaan festivaalia varten yleiseltä käytöltä lauantaina klo 15.00. Festivaalialue väliaikaisine rakennelmineen puretaan heti tapahtuman päätyttyä yöllä ja alue avataan takaisin yleiseen käyttöön. Tapahtuma aiheuttaa jonkin verran meluhaittaa puiston lähiympäristöön jo ennen tapahtuman varsinaista käynnistymistä. Meluhaitta ajoittuu klo 14­­–23.00 välille.