Hyppää sisältöön
Varusmiehiä valatilaisuudessa

Porin prikaatin 2/23 vala- ja vakuutustilaisuus Kokkolassa 10.8.

Porin prikaatin heinäkuun 2023 saapumiserän sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuuksia juhlitaan maakunnissa joukkoyksiköittäin 10. ja 11. elokuuta 2023.

Torstaina 10. elokuuta sotilasvalan vannovat ja sotilasvakuutuksen antavat Niinisalossa palvelustaan suorittavat Pohjanmaan jääkäripataljoonan, Satakunnan tykistörykmentin ja Varsinais-Suomen huoltopataljoonan 2. huoltokomppanian alokkaat.

Satakunnan tykistörykmentin tilaisuus järjestetään Kokkolassa 10.8.2023 seuraavalla aikataululla:

  • kello 13.00–15.30 kalustonäyttely Urheilutalon edustalla
  • kello 13.15 sotilasvakuutus Kaupungintalolla
  • kello 14.00 sotilasvala ja kenttähartaus Keskusurheilukentällä
  • noin kello 14.45 ohimarssi Antti Chydeniuksen kadulla.

Tilaisuudet ovat avoimia yleisötilaisuuksia, tervetuloa!

Tilaisuus aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin tapahtumapäivän aikana ohjelmassa mainituissa kohteissa ja oheiseen karttakuvaan merkityillä alueilla, erityisesti Antti Chydeniuksen kadun ja Kustaa Aadolfin kadun risteysalueen läheisyydessä, sekä Keskuskentän ja Urheilutalon välisellä alueella.

Ohimarssi klo 14.45 – 15.30 kulkee Keskusurheilukentältä Urheilutalolle. Antti Chydeniuksen katu on suljettu liikenteeltä, ja liikenne ohjataan kiertoteitä ohimarssin ajan. Myös Kustaa Aadolfinkatu on hetkellisesti suljettu.

Tapahtumaan saapuvia katsojia pyydetään pysäköimään autonsa karttaan merkitylle Tapahtumapuiston alueelle, ja siirtymään jalan Keskuskentälle seuraamaan valatilaisuutta.

Karttakuva liikennejärjestelyistä valatilaisuuden aikanaValatilaisuuden opaskarttaValatilaisuuden opaskartta