Hyppää sisältöön

Presidentin #liikkumishaaste Kipparihallissa 9.10. klo 9.30-10.30

Presidentti Sauli Niinistö haastoi elokuun lopulla syntymäpäivänsä kunniaksi suomalaiset liikkumaan ja keskustelemaan kävelytempauksella. ”Jo lyhyt kävely tuottaa hyvää oloa ja avartaa ajatusta. Haluankin esittää suomalaisille liikkumishaasteen ja kannustaa vuorovaikutukseen. Siis kävellä keskustellen! Miten sinä osallistut?” presidentti Niinistö sanoo tiedotteessaan.

Meidän vastaus Kokkolassa on:
”Tule mukaan Kipparihallin Puistokävelyyn maanantaina 9.10. klo 9.30-10.30.”
Kutsu on suunnattu kaikille kokkolalaisille vauvasta vaariin!

Mukana kävelemässä ja keskustelemassa kaupunkilaisten kanssa myös kaupunginjohtaja Stina Mattila.

Tapahtuma alkaa liikunnanohjaaja Heikki Laatikaisen ohjaamalla alkulämmittelyllä, johon kaikki osallistujat toivotaan mukaan.

Eri yhdistykset ja yhteistyökumppanit; Eläkeliiton Kokkolan yhdistys, Kokkolan Jymy, Seniorikeskus Pettersborg, Silta ry, SPR ja Suomenselän Muisti ry järjestävät tapahtuman aikana toiminnallisia pisteitä eri puolilla hallia.

Tapahtumassa vietetään myös vanhusten viikon iäkkäiden ulkoilupäivää, jonne toivotaan kotona asuvia ikäihmisiä mukaan kuin myös palvelutalojen asukkaita.

Kävelyn ja keskustelun päätteeksi tarjotaan perinteiseen suomalaiseen tapaan pullakaffit, joiden järjestämisestä vastaa Wanhat Wiheltäjät.

Puistokävelyt jatkuvat koko talvikauden ajan Kipparihallissa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9.30-10.30. Wanhojen Wiheltäjien kahvila on avoinna kävelyjen aikana.

#liikkumishaaste #meidänvastaus #kokkolakarleby