Hyppää sisältöön

Tontteja tarjolla Lehtokurpantiellä

Kokkolan kaupunki tarjoaa haettavaksi omaan käyttöön rakentajille sekä ammattirakentajille ja -rakennuttajille tontteja Lehtokurpantiellä. Tontit ovat rakentamiskelpoisia kesällä 2024.

  • tontti 251-38-8 (AO, e=0,25), 1 702 m2, Lehtokurpantie 14
  • tontti 251-38-10 (AO, e=0,25), 1 603 m2, Lehtokurpantie 16
  • tontti 251-38-12 (AO, e=0,25), 3 103 m2, Lehtokurpantie 18
  • tontti 251-38-14 (AO, e=0,25), 2 115 m2, Lehtokurpantie 6

Tonttien hakuaika sähköisessä tonttihakupalvelussa päättyy 5.6.2024 klo 23.59. Hakuajan jälkeen jakamattomat tontit laitetaan vapaaseen hakuun.

Luovutusmuodoksi hakija voi valita ostamisen tai vuokraamisen edellyttäen, että rakennus tulee omaan käyttöön eikä hakija ole aiemmin saanut kaupungilta tonttia, tai aiemman tontin saamisesta on kulunut vähintään 15 vuotta. Vuokrausmahdollisuus sallitaan myöskin perheille, joissa toinen perheen vanhemmista on oikeutettu vuokraamaan tontti. Ammattirakentajien on ostettava saamansa tontti.

Hae tonttia sähköisessä tonttihakupalvelussa

Hakuohje

  • Tutustu haettaviin tontteihin tonttihakupalvelussa.
  • Tutustu myös tonttien asemakaavamääräyksiin ja muihin tietoihin ennen hakemista. Näet tiedot tonttihakupalvelussa klikkaamalla tontin osoitetta. Tällöin selaimeen avautuu karttanäkymä ja tontin tarkemmat tiedot. Takaisin kaikkien haettavien tonttien listaukseen pääset klikkaamalla tonttikohtaisessa infotekstissä yläreunan kohtaa “Vapaat tontit”.
  • Merkitse hakemukseen mieluisuusjärjestyksessä kaikki ne tontit, jotka olet valmis varaamaan tarkempaa suunnittelua ja myöhemmin rakentamista varten. Voit kirjoittaa tarkempia tietoja “Lisätiedot”-kenttään.
  • Merkitse hakijaksi yhtiö tai henkilö / henkilöt, joiden nimiin vuokrasopimus tai kauppakirja halutaan tehtävän.
  • Jos haet useampaa tonttia, laita tontit laitettava tärkeysjärjestykseen.

Hakemusten käsittely ja tontin saajien valinta

Tontit arvotaan hakijoiden kesken. Arvonta järjestetään kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä.

Tonttivaraus

Varauspäätöksen tekee arvontojen perusteella kaupungingeodeetti. Päätös lähetetään kaikille hakijoille. Tonttivarauksia ei ole mahdollista vaihtaa.

Tonttien luovutus

Tontit luovutetaan varausaikana myymällä tai vuokraamalla ne luovutushetkellä voimassa olevalla hinnalla. Tontit ovat rakentamiskelpoisia.

 

Lisätietoja