Hyppää sisältöön

Tutustu kaupunkistrategian luonnokseen!

Kaupunginvaltuusto on työstänyt uuden kaupunkistrategian sisältöä, tavoitteita ja toimenpiteitä syksyn aikana. Kaupunkistrategia on keskeisin päätöksentekoa ohjaava ja raamittava asiakirja, jossa määritellään valtuustokaudelle laajat kaupunkikehittämisen tavoitteet. Uusi kaupunkistrategia laaditaan vuosille 2022 – 2025.

Kestävyys, hyvinvointi, yrittäjäystävällisyys ja elämyksellisyys

Strategiavalmistelun keskeisinä teemoina ovat olleet kestävästi kehittyvä ja ilmastoviisas Kokkola sekä kaupungin asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen. Tärkeiksi painopisteiksi ovat nousseet kaupungin yrittäjäystävällisyys, elämyksellisyys sekä lapsiystävällisyys. Kaupunkistrategiassa linjataan myös toiminnan kivijalan eli kestävän kuntatalouden, toimivien työmarkkinoiden ja hyvinvoivan henkilöstön strategiset tavoitteet.

Tutustu strategialuonnokseen!

Oikeiden valintojen tekeminen on tärkeää, ja tähän tarvitsemme laajasti kokkolalaisten näkemyksiä. Mitä mieltä olet strategialuonnoksen tavoitteista ja toimenpiteistä? Onko jotain keskeistä jäänyt pois tai korostuuko jokin asia liikaa? Mikä on mielestäsi tärkein asia strategiassa, joka vie kohti unelmien kotikaupunkia?

 

Tutustu strategialuonnokseen! (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Kommentoi ja vaikuta!

Strategian sisältöön on mahdollisuus vielä vaikuttaa, joten kerro mielipiteesi ja anna kehittämisehdotuksesi sisältöluonnoksesta 1.12.2021 mennessä.

 

Kommentoi ja vaikuta!