Hyppää sisältöön

Urheilupuistohanke kaupunginhallituksessa 16.10.

Kokkolan Urheilupuistohankkeen kehitysvaihe KAS1 päättyy syksyllä 2023. Vaiheen aikana on suunniteltu monitoimiareena ja jalkapallokenttä, sekä määritelty niiden enimmäiskustannukset.  Kokkolan Urheilupuisto Oy on solminut tonttivuokrasopimuksen areenan tontista kaupungin kanssa ja rakennuslupavaihe on käynnistetty.

Hankkeen ohjausryhmänä toimiva kaupunginhallitus käsittelee 16.10. Urheilupuiston monitoimiareenan kehitysvaihetta KAS1. Lisäksi kaupunginhallitus käsittelee päätöstä, joka puoltaa yhtiön päätöstä ensimmäisen toteuttamisvaiheen TAS1 käynnistämisestä. Toteuttamisvaiheen aikana rakennetaan suunniteltu monitoimiareena.

Kaarlelankadun varrelle sijoittuva monitoimiareena on jatkumo VesiVeijarin ja jäähallin muodostamaan rakennuskokonaisuuteen. Monitoimiareenan rakentamista valmistelevat työt aloitetaan mahdollisimman pian yhtiön päätettyä TAS1-vaiheen käynnistämisestä. Valmistelevia töitä ovat esimerkiksi maisemointityöt, puiden kaataminen ja alueen aitaaminen. Rakennustöiden suunniteltu valmistuminen ajoittuu talvelle 2025-2026.

 

Lisätietoja: