Hyppää sisältöön

Vastaa pyöräliikenteen kehittämistä koskevaan kyselyyn

Kokkolan kaupunki on käynnistänyt pyöräliikenteen edistämisohjelman laatimisen. Ohjelma valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä. Ohjelman laatimisen keskeisenä tavoitteena on Kokkolan pyöräliikenteen edistämistavoitteiden linjaaminen sekä konkreettisten kehittämistoimenpiteiden määrittäminen ja priorisointi.

Paikalliset asukkaat sekä alueella liikkuvat ovat pyöräliikenteen olosuhteiden asiantuntijoita, joten heidän näkemyksiään ja kokemuksiaan selvitetään kaikille avoimella sähköisellä kyselyllä. Kyselyssä voi antaa kartalle kohdistettavaa palautetta muun muassa pyöräliikenteen kannalta kehitettävistä kohteista. Kyselyssä myös kerätään taustatietoa nykyisistä liikkumistottumuksista sekä kartoitetaan näkemyksiä pyöräliikenteen kannalta tärkeimmistä kehittämisosa-alueista.

Kysely on avoinna 6.6. saakka. Määräaikaan mennessä saadut vastaukset otetaan työssä huomioon pyöräliikenteen kehittämistoimenpiteitä suunniteltaessa.

Vastaa siis kyselyyn ja vaikuta osaltasi lähiympäristösi liikkumisolosuhteiden kehittämiseen! Kyselyn avulla saadaan muodostettua mahdollisimman kattava kuva nykyisistä pyöräliikenteen olosuhteista sekä niiden kehittämistarpeista.

Vastaa kyselyyn tästä!