Hyppää sisältöön

Vuoden 2023 menestyneet urheilijat

Kokkolan Liikuntapalvelut huomioi vuosittain menestyneitä urheilijoita. Palkinnon voi saada kaupungissa toimiva urheiluseura (tai muu vastaava yhteisö) tai sen jäsen. Palkittavan urheilijan tulee olla kilpailuhetkellä kirjoilla Kokkolassa. Palkinnon myöntämisperusteena voi olla myös ns. kasvattajaseuranäkökohta. Joukkuelajeissa palkinto on seurakohtainen.

Päätökset palkitsemisista tekee sivistyslautakunnan valitsema palkitsemistyöryhmä urheiluseurojen antamien esitysten pohjalta. Palkitsemistyöryhmällä on oikeus palkita myös muulla tavoin esille tulleista saavutuksista. Urheiluseuroilta pyydetään esitykset marraskuussa ja palkitsemisjuhla järjestetään joulukuussa.

Seuroilla on mahdollisuus ehdottaa valmentajaa ja/tai seuratoimijaa, joiden työpanos seurassa on ollut merkittävä joko menestyksellisesti tai perustuen pitkäaikaiseen vapaaehtoistyöhön seuran eduksi.

Näin osallistut

Pyydämme seuroja toimittamaan tiedot vuoden 2023 suomenmestareista sekä muista menestyneistä urheilijoista palkitsemisohjeen mukaisesti.

Toimittakaa tiedot seuranne vuoden 2023 suomenmestareista, yleisen sarjan mitalisteista sekä ehdotukset kunniapalkittavista ja vuoden valmentajasta/ -seuratoimijasta 15.11.2023 mennessä liikunta@kokkola.fi   tai Kokkolan kaupunki/ liikuntapalvelut, Virkakuja 5, 67100 Kokkola (kaupungintalo).

Huomioimme myös kaikki ennen 14.12. saavutetut suomenmestaruudet tai yleisen sarjan mitalistit. Ilmoittakaa niistä mahdollisimman pian kilpailun jälkeen.

Ilmoita seuraavat tiedot:
– Suomenmestarin tai –mitalistin nimi ja osoitetiedot, mielellään sähköpostiosoite
– Seura, lajitiedot sekä missä mestaruus (tai mitali) on saavutettu
– Valmentajan nimi (jos urheilijalla on nimetty valmentaja/valmentajia)

Palkitsemisjuhla järjestetään Kokkola-salissa kaupungintalolla
torstaina 14.12.2023 klo 18.30.