Hyppää sisältöön

Vuonna 2015 syntyneille lapsille on lähetetty päätökset esiopetuspaikasta

Varhaiskasvatuspalvelut on lähettänyt vuonna 2015 syntyneiden lasten huoltajille päätökset esiopetuspaikoista 12.3 – 17.3.2021.

Lapsille on myönnetty maksuton esiopetus 4 h per päivä. Päätöksen liitteenä on ohjeistus kuljetuksen ja varhaiskasvatuksen osuuden hakemiseen sekä siirron hakemiseen toiseen esiopetusyksikköön. Hakuaika päättyy 25.3.2021.

Jos olet hyväksynyt sähköisten viranomaisviestien vastaanottamisen, sinulle on lähetetty sähköpostiisi ilmoitus saapuneesta päätöksestä. Päätös on luettavissa asiointitililläsi suomi.fi sivustolla. Jos et ole hyväksynyt sähköistä viestintää, saat kirjepostia 2 – 7 päivän kuluessa lähetyspäivästä.

Jos et saa ilmoitusta sähköisestä päätöksestä tai kirjepostia 24.3.2021 mennessä, otathan yhteyttä varhaiskasvatuksen toimistoon. varhaiskasvatus(at)kokkola.fi tai puhelin 06 828 9443 ma ja ke klo 9 – 11.

Kokkolan kaupunki on varannut lapsen esiopetuspaikan väestörekisterin osoite- ja kielitietojen perusteella. Väestörekisteritiedot on haettu lokakuun 2020 tilanteen mukaan. Jos perheesi on muuttanut Kokkolaan sen jälkeen etkä saa päätöstä esiopetuspaikasta, otathan yhteyttä varhaiskasvatuksen toimistoon.

Jos haluat päätökset vastaisuudessa sähköisesti, käythän hyväksymässä sähköisten viestien vastaanottamisen. Sähköisten viestien vastaanottamisen hyväksyminen suomi.fi sivustolla.