Hyppää sisältöön

Tervetuloa järjestämään tilaisuutesi Musiikkikeskus Snellmanin upeissa puitteissa! Tarjoamme käyttöösi tasokkaan tekniikan ja muuntautumiskykyiset tilat sekä osaavan henkilökunnan.

Tilaisuuden järjestäminen Musiikkikeskus Snellmanissa

Erikokoisia tiloja erilaisiin tarpeisiin:

 • Helposti muokattava 500-paikkainen Snellman-sali
  (permanto 413 m2, lava 16 x 10,8 m / 173 m2)
 • Intiimi Fordell-sali, 106 paikkaa (150 m2)
 • Kahvila-ravintola Dolce (270,5 m2); 156 asiakaspaikkaa ja pieni esiintymislava
 • Aula (354 m2)

Huom. Kahvila-ravintola Dolce ja aula ovat varattavissa yhdessä, esim. isompia tilaisuuksia kuten kokouksia tai häitä varten, sekä erikseen. Mikäli tilat ovat yhtä aikaa käytössä eri tilaisuuksissa, erotetaan ne lasiseinällä.

Avaroista ja viihtyisistä tiloistamme löytyy myös esteettömät WC:t – meille on helppo tulla viihtymään!

 • Tiedot päivitetään myöhemmin.

 • Rakennuksen itäpuolella (tulosuunnassa oikealla) on roudausta varten tuplaovi. Roudausoven vasemmalla puolella olevan käyntioven vierestä löytyy soittokello vahtimestareille.

  Kulku backstagelle roudausovien kautta.

 • Haluaisitko järjestää tapahtuman, mutta et tiedä miten? Ei hätää! Autamme mielellämme rakentamaan tapahtumastasi ikimuistoisen. Sinun tarvitsee vain varata tila, me hoidamme loput.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • Tilamme ovat todella monipuoliset ja helposti muunneltavat. Snellman-sali muuntuu tarvittaessa sekä konsertteihin, kokouksiin, messuihin, näyttelyihin, esityksiin tai tanssiaisiin. Salista löytyy laadukas äänentoisto sekä näyttävät valot ja niiden ohjaamiseen tarvittavat hallintalaitteet eli mikserit sekä osaava henkilökunta.

  Täydennämme kalusto- ja tekniikkatiedot tähän myöhemmin.

 • Autamme rakentamaan juhlistasi ikimuistoisen! Tarjoamme myös kokouksille tai muille yritystilaisuuksille loistavat puitteet.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • Musiikkikeskus Snellman tarjoaa upeat, remontoidut tilat näyttelyihin, messuihin sekä myyntitapahtumiin. 500-paikkainen Snellman-sali voidaan muuttaa tasalattiaiseksi tilaksi, ja iso näyttämömme tarjoaa 173 neliötä lisätilaa. Salissa on tasokas äänentoistojärjestelmä sekä näyttävät esiintymisvalot, joita voit hyödyntää tilaisuudessasi. Vuokrahintamme sisältää aina myös ääni- ja valoteknikon palvelun.

  Myös muut tilamme ovat yhdistettävissä näyttely- ja messukäyttöön sekä myyntitapahtumiin. 106-paikkainen intiimi Fordell-sali, noin 156-paikkainen kahvila-ravintola Dolce sekä avarat aulatilamme saadaan helposti osaksi kokonaisuutta.

  Tarpeen vaatiessa voimme tarjota noin 1300 neliötä esteetöntä pinta-alaa yhdistämällä kaikki tilamme tapahtumaasi varten.

 • Olemme jakaneet hinnaston palvelupaketteihin, josta voitte valita itsellenne sopivan paketin. Hinnat ovat arvonlisäverottomia. Palvelupakettien kesto on 8 h kerrallaan.

  Snellman-sali

  Palvelupaketti 1 (esim. konsertit)

  Sisältää kaiken eli talon äänentoiston sekä valaistusjärjestelmät, yhden teknikko-vahtimestarin palvelut. Narikkapalvelu ja vahtimestari on talon puolesta. Ei sisällä flyygeliä eikä rumpuraisereita.

  Hinta: 2100 € (+ alv 24 %)

  Palvelupaketti 2 (esim. kokoukset ja stand up)

  Sisältää talon äänentoiston, perus valaistuksen, yhden teknikko-vahtimestarin palvelut. Ei sisällä flyygeliä eikä rumpuraisereita.

  Hinta: 1600 € (+ alv 24 %)

  Palvelupaketti 3

  Ei sisällä talon palveluita, paitsi vahtimestarin.

  Hinta: 1100 € (+ alv 24 %)

  Paikalliset konserttijärjestäjät ja toimijat*

  Hinta: 800 € (+ alv 24 %)

  * = voittoa tuottamattomat yhdistykset

  Lisätunnit (Snellman)

  Lisätunnit Snellman-saliin maksavat 200 €/tunti (+ alv 24 %)

  Fordell-sali

  Palvelupaketti 4

  Max. 8h vuokraus, sisältää liikuteltavan äänentoiston, langattoman mikrofonin sekä katossa olevat valaisimet ja yhden teknikko-vahtimestarin opastavan palvelun. Ei sisällä flyygeliä eikä rumpuraisereita.

  Hinta: 325 € (+ alv 24 %)

  Palvelupaketti 5

  Max. 4 h vuokraus, sisältää liikuteltavan äänentoiston, langattoman mikrofonin sekä katossa olevat valaisimet ja yhden teknikko-vahtimestarin opastavan palvelun. Ei sisällä flyygeliä eikä rumpuraisereita.

  Hinta: 200 € (+ alv 24 %)

  Lisätunnit (Fordell)

  Lisätunnit Fordell-saliin maksavat 100 €/tunti (+ alv 24 %)

  Huom. Puhujapönttö sekä liputus kuuluvat tarvittaessa palvelupakettien
  1-5 hintaan.

  Kahvila-ravintola Dolce

  Max. 8 h vuokraus, sisältää liikuteltavan äänentoiston, langattoman mikrofonin sekä perusvalaistuksen ja yhden teknikko-vahtimestarin opastavan palvelun. Ei sisällä flyygeliä eikä rumpuraisereita. Tilan koko on 270,5 m2.

  Hinta: 500 € (+ alv 24 %)

  Aula

  Max. 8h vuokraus, sisältää liikuteltavan äänentoiston, langattoman mikrofonin sekä perusvalaistuksen ja yhden teknikko-vahtimestarin opastavan palvelun. Ei sisällä flyygeliä eikä rumpuraisereita. Tilan koko on 354 m2.

  Hinta: 500 € (+ alv 24 %)

  Kahvila-ravintola Dolce sekä aula yhdessä

  Max. 8h vuokraus, sisältää liikuteltavan äänentoiston, langattoman mikrofonin sekä perusvalaistuksen ja yhden teknikko-vahtimestarin opastavan palvelun. Ei sisällä flyygeliä eikä rumpuraisereita. Tilojen koko yhteensä on 624,5 m2.

  Hinta: 800 € (+ alv 24 %)

  Muut vuokrattavat

  • Steinway & Sons -flyygeli viritettynä

        Hinta: 165 € (+ alv 24 %)

  • Rumpuraiseri kasattuna

        Hinta: 60 €   (+ alv 24 %)

  Peruutusehdot

  Tilavarauksen voi perua maksutta 60 päivää ennen tilaisuuden järjestämispäivää. Mikäli tilavaraus perutaan 59-30 päivää ennen tilaisuuden järjestämispäivää perimme 50 % tilavuokrasta. Mikäli tilavaraus perutaan alle 29 päivää ennen tilaisuuden järjestämispäivää, perimme täyden hinnan varauksesta.


  Hinnaston peruutusehtoineen sekä palveluntarjoajan irtisanomisoikeudet löydät pdf-tiedostona tästä.