Hyppää sisältöön

Lipunmyynti ja salikartat

Lipunmyynti

Musiikkikeskus Snellmanin liput saa helposti ostettua lippu.fin kautta. Liput kannattaa aina ostaa etukäteen! Lähin lipunmyyntipiste löytyy kivenheiton päästä osoitteesta Puutarhakatu 9 (R-Kioski), josta liput voi lunastaa ennen tapahtuman alkua.
Huom. Musiikkikeskus Snellmanissa ei ole omaa lipunmyyntipistettä.

Muita lipunmyyntipisteitä Kokkolassa on: Luckan (Kaupunginkirjasto, Isokatu 3), Prisman infopiste (Prismantie 1) ja R-kioski (Linja-autoasema, Tehtaankatu 13).

 • Liput voi ostaa

  HUOM. Pääsylippujen hinnat määrittelee aina tapahtuman järjestäjä. Osaan tapahtumista on edullisempia lippuja esimerkiksi eläkeläisille, opiskelijoille ja perheille. Lippujen hinnat näkyvät mm. Tapahtumien Kokkola -tapahtumakalenterissa. Varaudu esittämään alennuslippuun oikeuttava kortti tai todistus saapuessasi konserttiin.

  Musiikkikeskus Snellman on avoinna aina tuntia ennen tapahtuman alkua. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

 • Yksilöllistä tukea tarvitsevan liikuntarajoitteisen, näkö-, kuulo- tai kehitysvammaisen, autistisen, dysfaattisen tai erityisen tuen päätöksen saaneen maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman avustajalipun Musiikkikeskus Snellmanin oman tuotannon esityksiin.

  Myös Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin konsertit ovat avustajalle maksuttomia. Avustajalippu on maksuton asiakkaille, jotka tarvitsevat vamman tai pitkäaikaissairauden takia henkilökohtaista avustajaa voidakseen liikkua Musiikkikeskus Snellmanissa.

  Muiden ohjelmajärjestäjien tilaisuuksiin emme voi luvata avustajalippua. Avustaja tarvitsee aina oman lipun: kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä, onko avustajan lippu kyseisessä esityksessä ilmainen.

 • Musiikkikeskus Snellmanin lastenhoitohuoneet ovat esteettömien WC-tilojen yhteydessä, ja niihin mahtuvat aikuisen ja lapsen lisäksi myös vaunut.
  Vaunuja tai rattaita EI saa tuoda saleihin.

  Rohkaisemme vanhempia kokeilemaan lasten kanssa konserteissa käyntiä matalalla kynnyksellä, vaikka sisältö ei olisikaan lapsille suunnattu. Useimpiin tilaisuuksiin lipun ostaneen aikuisen sylissä istuva vauva pääsee maksutta. Lastenlipun ikärajan ja hinnan määrittää aina tilaisuuden järjestäjä. Tarkista lastenlipun ikäraja osoitteesta lippu.fi.

  Mikäli konsertissa on sähköinen äänentoisto, suosittelemme ottamaan lapselle mukaan omat kuulosuojaimet.

   

 • Kaikenlainen kuvaaminen, videointi ja äänentallentaminen on pääsääntöisesti kielletty ilman artistin ja esiintyjän erillistä lupaa. Noudatathan tilaisuudessa annettuja ohjeita kuvaamisesta ja taltioinnista.

Salikartat

 • Snellman-sali

  500-paikkainen Snellman-sali on Musiikkikeskuksen pääsali. Helposti erilaisiin tilaisuuksiin muuntuvassa salissa on erinomainen akustiikka ja kiinteä induktiosilmukkajärjestelmä.

  Tutustu salin pohjakarttaan

  Salin tekniset tiedot tilaisuuksien järjestäjille (linkki)

 • Fordell-sali

  Intiimi Fordell-sali tarjoaa konserttimuodossa yhteensä 105 paikkaa. Sali on esteetön ja siellä on kiinteä induktiosilmukkajärjestelmä.

  Tutustu salin pohjakarttaan

  Salin tekniset tiedot tilaisuuksien järjestäjille (linkki)

Tapahtumia Musiikkikeskus Snellmanissa

Musiikkikeskuksen tapahtumat päivittyvät alle, kun tilaisuuden järjestäjä on ilmoittanut ne tapahtumakalenteriin.

Kokkolan tapahtumakalenteriin tästä (aukeaa uuteen välilehteen)