Hyppää sisältöön

Rekisteröityminen

Rekisteröityessään Timmi -ohjelmistoon käyttäjä antaa henkilökohtaisia tietoja, joita ovat esim. nimi, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite ja henkilö-/Y-/rekisteritunnus ja sallii Kokkolan kaupungin käyttää henkilötietoja määrätarkoituksiin, joita ovat esimerkiksi markkinointi, palvelut, tutkimukset, uutiskirjeet ja postituslistat.
Tiloja varanneille käyttäjille lähetetään sähköpostitse tai tekstiviestein tietoa varauksista ja vuorojen muutoksista.
Käyttäjien tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Käyttäjien tietoja käsittelevät ja näkevät vain harvat tarpeelliset henkilöt.
Organisaation edustajan rekisteröitymishakemus menee Kokkolan kaupungin Timmi-käyttäjän käsiteltäväksi. Rekisteröitymisen hyväksymisestä tai hylkäämisestä lähetetään tieto hakijan ja maksajan sähköpostiosoitteisiin.
Yksityishenkilö vastaa henkilökohtaisesti tekemiensä tilavarausten maksujen kustannuksista, joten hänen tekemänsä rekisteröitymishakemus tulee automaattisesti hyväksytyksi.

Tilat

Rekisteröityneelle asiakkaalle näkyvät hänen itsensä sähköisesti varattavissa olevat tilat sekä vain selailtavat tilat. Internet-selaajalle (kirjautumattomalle käyttäjälle) on näkyvillä kaikki varattavissa olevat tilat.
Tilavaraukset ovat sitovia.
Tilojen varauksista peritään voimassa olevan hinnaston mukainen käyttökorvaus.
Tilojen varaukset pääasiassa laskutetaan. VesiVeijarissa, Urheilutalolla, Jäähallilla, Lohtajan Mainingissa ja Kälviän Vapaa-ajantalolla voi maksaa myös käteisellä sekä tietyillä hyväksytyillä liikunta- ja kulttuuriseteleillä.
Tilavarauksen peruuttaminen kahdesta viikosta viikkoon riippuen paikasta. Kaikista perumatta jätetyistä käyttämättömistä vuoroista peritään hinnaston mukainen maksu.
Tiloissa missä ei toimi vahtimestaria vastaa käyttäjä ovien lukitsemisesta, valojen sammuttamisesta eikä päästä tiloihin sinne kuulumattomia henkilöitä.
Tapahtumissa asiakas vastaa karkeasiivouksesta. Isommissa tapahtumissa siivouksesta sovittava aina erikseen kaupungin siivoustoimen kanssa.

Liikuntatilojen maksaminen Tyky-, liikunta- ja kulttuuriseteleillä

Osalla liikuntapaikosta otetaan vastaan Virikeseteleitä, Tyky -kuntoseteleitä, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä Smartum Saldo-maksuja. Myös osan maksuista voi suorittaa tyky-seteleillä jolloin loppuosa maksetaan käteisellä.
Mikäli maksu maksetaan tyky-seteleillä tulee se mainita ilmoittautumisen yhteydessä.
Tyky-seteleillä maksaminen on mahdollista ainoastaan henkilökohtaisesti liikuntapaikoilla, jossa tarkistetaan henkilöllisyys. Tyky-seteleillä ei voi maksaa perheenjäsenten maksuja.
Maksutavat vaihtelevat liikuntapaikoittain.

Hinnanmuutokset

Kokkolan kaupunki voi korottaa tai laskea liikuntapaikkojen hintoja. Muutoksista ilmoitetaan liikuntapaikkojen ilmoitustauluilla sekä liikuntapaikan www-sivulla.

Muuta huomioitavaa

Jos käyttäjän yhteystiedot muuttuvat, ilmoitathan siitä osoitteeseen liikuntavaraukset(at)kokkola.fi, että tilojen peruutukset ja muutokset saadaan ilmoitettua ja laskut löytävät oikeaan paikkaan. Tiedot voi myös päivittää itse kirjautumalla Timmi -ohjelmistoon omilla käyttäjätunnuksilla.

Kokkolan kaupunki pidättää oikeudet muutoksiin!