Hyppää sisältöön
Kolme nuorta näyttää Nuorisopassi-sovellusta puhelimeltaan

Nuorisopassi

Kokkolan kaupunki ottaa käyttöön yläkoululaisille suunnatun Nuorisopassi-sovelluksen asteittain vuosien 2023-2024 aikana. Nyt käyttö on mahdollista 7. luokkalaisille kokkolalaisille nuorille. Lukuvuonna 23-24 käyttö laajenee koskemaan myös 8. luokkalaisia ja lukuvuonna 24-25 kaikki yläkoululaiset voivat käyttää Nuorisopassia.

Nuorisopassi on mobiilisovellus, jossa on erilaisia aktiiviseen vapaa-aikaan kannustavia liikunta- ja kulttuurietuja. Nuorisopassin kautta harrastustoimijat ja vapaa-ajan toimintaa tarjoavat yritykset tarjoavat ilmaisia tutustumiskertoja ja oppilas saa myös kaupungin vapaa-ajan palveluihin liittyviä etuja.

Palvelut, joihin Nuorisopassi tarjoaa etuuksia, eivät ole Kokkolan kaupungin järjestämiä eikä Kokkolan kaupunki tällöin vastaa niistä tai palvelujen käytön mahdollisesti aiheuttamista vahingoista

Miten Nuorisopassi -sovelluksen saa käyttöönsä?

Ennen kuin nuori voi kirjautua sovellukseen, tulee huoltajan antaa lupa nuoren tietojen siirtämiseen sovellukseen Wilmassa (Lomakkeet > Huoltajan lupa Nuorisopassi-tiedonsiirtoon).

Seuraavaksi nuori:

  • Lataa Nuorisopassi-sovelluksen sovelluskaupasta
  • Valitsee kirjautumistavaksi O365 (keskimmäinen symboli)
  • Kirjautuu sovellukseen koulunsa edu-tunnuksilla (esimerkki.oppilas@edu.kokkola.fi ja oma salasanasi).

Edut ovat heti käytettävissä!

Jos sinulla on jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä sähköpostilla: nuorisopassi@kokkola.fi

Nuorisopassi YouTube -video