Hyppää sisältöön

Nuorten omat ryhmät

Nuorten omat ryhmät nuorisokeskus Vingellä

Kevät 2021

Nuorisokeskus Vinge tarjoaa kokkolalaisille lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille monipuolista ryhmätoimintaa.

Tervetuloa rohkeasti mukaan katsomaan ja kokeilemaan itseäsi kiinnostavaa ryhmätoimintaa! Mitään ei tarvitse osata valmiiksi. Pääasia on into uusien asioiden kokeilemiseen turvallisessa ja mukavassa ympäristössä.

Jos mielessäsi pyörii idea pajan, tapahtuman tai muun toiminnan järjestämiseen, otathan yhteyttä nuorisokeskus Vingen nuoriso-ohjaajiin tai osallisuuskoordinaattoriin. Lähdetään yhdessä toteuttamaan ideasi todeksi! Yhteystiedot löydät sivun alhaalta.

Huomioithan, että nuorisokeskus Vingen ryhmätoiminnassa noudatetaan ajantasaisia koronarajoituksia ja -suosituksia. Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti, joten muutokset ryhmätoiminnan järjestämisessä ovat mahdollisia. Ryhmätoimintaan ilmoittautuneille osallistujille ilmoitetaan mahdollisista muutoksista erikseen.

Toiminnassamme suosittelemme kaikille osallistujille maskin käyttöä, hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä. Ethän osallistu toimintaan sairaana.

 • Seurustelun ABC 13–17-vuotiaille 

  Perjantaisin kello 16.00–17.30 nuorisokeskus Vingellä Ohjaamon tilassa

  Mitä tarkoittaa seurustelu? Miten seurustellaan? Mitä kaikkea seurusteluun kuuluu missäkin vaiheessa? Jos seurustelee, pitääkö kaikkeen suostua?

  Mistä tietää onko toinen juuri minulle oikea? Mitä jos minut jätetään?  

  Tule rohkeasti kysymään ja juttelemaan seurusteluun liittyvistä asioista kasvotusten, Whatsapissa tai Instagramissa. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia!

  Nuoriso-ohjaaja ja seksuaalineuvoja Tarja Harju-Karhula, puhelin/WhatsApp 044 7809 533, Instagram @koulunuorisotyontekija_tarja.

   

  Saatko olla kuka ootSeksuaalivähemmistöryhmän tapaamiset 13–17-vuotiaille 

  Keskiviikkoisin kello 17.00–18.15 nuorisokeskus Vingellä Ohjaamon tilassa

  Saatko olla kuka oot? -ryhmä on suunnattu seksuaalivähemmistöön kuuluville tai näitä asioita pohtiville nuorille. Ryhmä tarjoaa turvallisen ja luottamuksellisen ympäristön keskusteluun samanhenkisten kanssa sekä mukavaa ja rentoa toimintaa, jota osallistujat itse pääsevät suunnittelemaan.

  Ryhmää ohjaa ja lisätietoja antaa nuoriso-ohjaaja Tarja Harju-Karhula, puhelin/WhatsApp 044 7809 533, tarja.harju@kokkola.fi, Instagram @koulunuorisotyontekija_tarja.

   

  Saatko olla totta? -sukupuolivähemmistöryhmän tapaamiset 13–17-vuotiaille

  Keskiviikkoisin kello 17.00–18.15 nuorisokeskus Vingellä Ohjaamon tilassa

  Saatko olla kuka totta? -ryhmä on suunnattu sukupuolivähemmistöön kuuluville tai näitä asioita pohtiville nuorille. Ryhmä tarjoaa turvallisen ja luottamuksellisen ympäristön keskusteluun samanhenkisten kanssa sekä mukavaa ja rentoa toimintaa, jota osallistujat itse pääsevät suunnittelemaan.  

  Ryhmää ohjaa ja lisätietoja antaa nuoriso-ohjaaja Tarja Harju-Karhula, puhelin/WhatsApp 044 7809 533, tarja.harju@kokkola.fi, Instagram @koulunuorisotyontekija_tarja.

 • Paranormaali Perjantai 18–29-vuotiaille 

  Perjantaisin kello 18.00–22.00

  Kerran kuukaudessa kokoontuva Paranormaali Perjantai tarjoaa mahdollisuuden paranormaalien ilmiöiden ja paikallisten urbaanilegendojen tutkimiseen rennolla otteella. Ryhmän toiminnot ja sisältö muokkautuvat osallistujien mielenkiinnon mukaan. Toiminta on maksutonta. 

  RYHMÄ TÄYNNÄ! Ilmoitamme mahdollisesti lisäpaikoista sosiaalisen median kanavillamme Instagram @nuorisokeskus_vinge ja @koulunuorisotyontekija_tarja, Facebook Nuorisokeskus Vinge.

  Lisätietoja:  

  Tarja Harju-Karhula, puhelin/WhatsApp 044 7809 533, tarja.harju@kokkola.fi, Instagram @koulunuorisotyontekija_tarja.

   

  Saatko olla kuka ootSeksuaalivähemmistöryhmän tapaamiset 1829-vuotiaille 

  Keskiviikkoisin kello 18.30–20.00 nuorisokeskus Vingellä Ohjaamon tilassa

  Saatko olla kuka oot? -ryhmä on suunnattu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville tai näitä asioita pohtiville nuorille aikuisille. Ryhmä tarjoaa turvallisen ja luottamuksellisen ympäristön keskusteluun samanhenkisten kanssa sekä mukavaa ja rentoa toimintaa, jota osallistujat itse pääsevät suunnittelemaan.  

  Ryhmää ohjaa ja lisätietoja antaa nuoriso-ohjaaja Tarja Harju-Karhula, puhelin/WhatsApp 044 7809 533, tarja.harju@kokkola.fi, Instagram @koulunuorisotyontekija_tarja.

    

  Saatko olla totta? -sukupuolivähemmistöryhmän tapaamiset 1829-vuotiaille 

  Keskiviikkoisin kello 18.30–20.00 nuorisokeskus Vingellä Ohjaamon tilassa

  Saatko olla kuka totta? -ryhmä on suunnattu sukupuolivähemmistöön kuuluville tai näitä asioita pohtiville nuorille aikuisille. Ryhmä tarjoaa turvallisen ja luottamuksellisen ympäristön keskusteluun samanhenkisten kanssa sekä mukavaa ja rentoa toimintaa, jota osallistujat itse pääsevät suunnittelemaan.  

  Ryhmää ohjaa ja lisätietoja antaa nuoriso-ohjaaja Tarja Harju-Karhula, puhelin/WhatsApp 044 7809 533, tarja.harju@kokkola.fi, Instagram @koulunuorisotyontekija_tarja.

 • Vertaisryhmä sateenkaarilasten ja -nuorten huoltajille 

  Torstaisin kello 18.00–20.00 nuorisokeskus Vingellä Ohjaamon tilassa

  Sateenkaarilasten ja -nuorten vanhempien/huoltajien vertaisryhmässä keskustellaan luottamuksellisesti keinoista, joilla omaa lastaan/nuortaan voi kasvatuksessa tukea, miten omia tunteitaan voi käsitellä ja kuinka kerto muille asiasta.  

  Nuoriso-ohjaaja ja seksuaalineuvoja Tarja Harju-Karhula, puhelin/WhatsApp 044 7809 533, tarja.harju@kokkola.fi, Instagram @koulunuorisotyontekija_tarja.

   

  Seksuaalineuvonta  

  Keskiviikkoisin kello 16.00–17.00 nuorisokeskus Vingellä Ohjaamon tilassa

  Mietitkö ihastumista, seurustelemista, omia rajoja, omaa kehoa, omaa seksuaalista suuntautumista tai omaa sukupuolta? Onko sinua kohdeltu kaltoin tai oletko kokenut seksuaalista ahdistelua? Herättääkö naiseksi/mieheksi kasvaminen outoja tunteita? Mietitkö, katsotko liikaa pornoa?  

  Mietitkö, kuinka olla juuri sinä?

  Varaa aika tai tule rohkeasti juttelemaan paikan päälle ilman ajanvarausta, älä jää yksin! 

  Seksuaalineuvontaa ja lisätietoja antaa nuoriso-ohjaaja ja seksuaalineuvoja Tarja Harju-Karhula, puhelin/WhatsApp 044 7809 533, tarja.harju@kokkola.fi, Instagram @koulunuorisotyontekija_tarja.

Nuorisokeskus Vingen osoite:

Puutarhakatu 2, 67100 Kokkola.

Ohita upotettu kartta
Näytä nuorisokeskus kartalla

Ota yhteyttä