Hyppää sisältöön

Tervetuloa Kokkolaan!

Tervetuloa Kokkolaan! Tutustu aktiviteetteihin uudessa kotikaupungissasi ja ota edut käyttöön.

 • Kokkola on urheilukaupunki. Täällä lähes jokainen pelaa, harrastaa, tsemppaa ja kannustaa!

  Kaikilla seuroilla on myös harraste- ja junioritoimintaa, johon pääsee helposti mukaan. Vuosittaiset urheilutapahtumat näkyvät myös katukuvassa.

  Hermes 

  Kokkolan Hermes on jääkiekkoseura, jonka edustusjoukkue pelaa Suomen toiseksi ylintä sarjatasoa Mestistä. Hermeksellä on junioritoimintaa yhteensä 11 joukkueessa eri ikäluokissa. Jääkiekosta kiinnostuneet juniorit pääsevät tutustumaan lajiin esimerkiksi seuran Leijona-Kiekkokoulussa.

  Voit lunastaa lippuedun paikan päältä ottelutapahtumasta. Esitä etukuponki lippukassalla.

  Katso otteluohjelma Hermeksen kotisivuilta

   

  Nibacos 

  Nibacos on Kokkolan suurin salibandyseura. Suomisarjaa pelaavan edustusjoukkueen lisäksi seurasta löytyy noin 600 jäsentä kerhotoiminnasta juniorijoukkueisiin.

  Nibacoksen lippuedun voi lunastaa etukupongilla pelistä lippukassalta.

  Lue lisää Nibacoksen verkkosivuilta

   

  Tiikerit

  Tiikereiden peleissä voit nauttia huipputason lentopallosta. Mestaruusliigaa pelaavan edustusjoukkueen lisäksi seuralla on aktiivista junioritoimintaa.

  Voit lunastaa lippuedun etukupongilla Tiikereiden toimistolta (Isokatu 12). Toimisto on auki arkisin klo 10–17.

   Katso otteluohjelma Tiikereiden verkkosivuilta kokkolantiikerit.fi

   

  KPV

  KPV:n peleissä pääset nauttimaan jalkapallon huumasta. Miesten edustusjoukkue pelaa Ykkösessä eli maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. KPV on myös alueen suurin junioriseura, jonka joukkueissa kirmaa noin 500 nuorta futaajaa.

  KPV pelaa kotipelinsä Keskuskentällä (Urheilukatu 20). Voit lunastaa lippuedun kupongilla ottelutapahtumasta Anders Chydeniuksen kadun puoleiselta portilta.

  Lisätietoja seuran toiminnasta ja tulevat ottelut löydät osoitteesta kpv.fi

   

  GBK

  GBK tarjoaa jännittävien edustusjoukkueiden pelien lisäksi runsaasti junioritoimintaa sekä erityisryhmätoimintaa.

  Seura järjestää vuosittain Suomen toiseksi suurimman jalkapalloturnauksen eli Kokkola Cupin. Turnaus tuo Kokkolaan vuosittain yli 10 000 innokasta juniorijalkapalloilijaa niin Suomesta kuin ulkomailta.

  Voit lunastaa lippuedun ottelutapahtumasta. Esitä etukuponki portilla lipunmyynnissä.

  Lisätietoja seuran toiminnasta ja tulevat ottelut löydät osoitteesta gbk.fi

   

   

 • Teatteri

  Kokkolan kaupunginteatteri toimii keskustan kupeessa sijaitsevassa Vartiolinnassa. Teatterin kahdella eri näyttämöllä nähdään monipuolista ohjelmistoa elokuusta toukokuuhun.

  Etu: Teatterielämyksiä pääset kokemaan myös kaupunginkirjastosta lainattavalla teatterikortilla. Teatterikortilla on viikon laina-aika, ja sillä voi lunastaa lipun laina-ajalle osuvaan näytökseen. Lue lisää teatterikortista.

  Katso myös Kokkolan kaupunginteatterin verkkosivut

   Museot

  Kokkolassa on monipuolinen museotarjonta. Museoita löydät aina kantakaupungin museokorttelista Lohtajalle ja Ullavaan saakka. Keskustassa sijaitsevien K.H.Renlundin museon ja Kiepin lisäksi kannattaa tutustua persoonallisiin kesäkohteisiin sekä kotiseutumuseoihin. K.H. Renlundin kaikkiin kohteisiin on ilmainen sisäänpääsy ympäri vuoden.

  Lisätietoa Kokkolan museokohteista löydät museoiden verkkosivuilta.

  Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

  Useasti palkittu Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri eli KPKO kuuluu kansainvälisesti tunnetuimpiin suomalaisorkestereihin. Kokkolassa aktiivisesti konsertoivan orkesterin vieraana nähdään usein myös vierailevia huipputason muusikoita.

  Etu: Lähde nauttimaan dynaamisesta ja kauniista yhteissoinnista! Alennuskoodilla KOTINAKOKKOLA23 voit lunastaa konserttilipun (enintään 2kpl) Netticketin verkkokaupasta hintaan 5€/kpl. Etu on voimassa yhteen konserttiin Kokkolassa.

  Tutustu syksyn konserttitarjontaan:

  KPKO:n verkkosivut

  Facebook @Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

  Instagram @kpkamariorkesteri

   

  Ps. Pro tip: Tutustu myös Kokkolan harrastajateattereiden esityskalentereihin Kokkolan tapahtumakalenterissa.

 • Kirjastot

  Kokkolan kaupunki tarjoaa kirjastopalveluja pääkirjastossa ja kirjastoautossa sekä viidessä lähikirjastossa: Koivuhaan, Kälviän, Lohtajan, Ullavan ja Rahkosen kirjastossa. Pääkirjastossa nähdään myös vaihtelevia näyttelyitä. Maksuttoman kirjastokortin voit hankkia kirjaston toimipisteestä. Seuraa kirjaston tapahtumia Kokkolan tapahtumakalenterista.

  Lue lisää Kokkolan kirjastopalveluista verkkosivuilta.

 • Uintikeskus VesiVeijari tarjoaa elämyksiä isoille ja pienille ympäri vuoden. Sisällä voi uida, jumpata, leikkiä ja rentoutua yhdeksässä altaassa. Kesäisin rohkeimmat voivat laskea maauimalan 80 metriä pitkästä vesiliukumäestä. Talviuintiallas on käytössä syksystä kevääseen. Lue lisää VesiVeijarista ja monipuolisesta vesiliikuntatarjonnasta kaikenikäisille verkkosivuilta.

  Seuraa VesiVeijaria myös Facebookissa

  Esitä etukuponki VesiVeijarin kassalla ja lunasta ilmainen uintikerta tai perhelippu.

  VesiVeijarin osoite: Kaarlelankatu 55

Tervetuloa Kokkolaan! Tutustu aktiviteetteihin uudessa kotikaupungissasi ja ota edut käyttöön