Hyppää sisältöön

Kaupungin ja pelastuslaitoksen varautumistiedote jaetaan kokkolalaistalouksiin sunnuntaina 27.3.

Kokkolan kaupunki ja Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos ovat koonneet tiedotteen varautumiseen ja turvallisuuteen liittyvistä asioista. Tiedote jaetaan sunnuntaina 27.3. sanomalehtien aamujakelun yhteydessä Kanta-Kokkolassa, Kälviällä, Lohtajalla ja Ullavassa.

Tiedote julkaistaan kolmella kielellä, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. ”Haluamme varmistaa, että tärkeä tieto turvallisuusasioista on jokaisen kuntalaisen saatavilla. Toivottavasti mahdollisimman moni tutustuu näihin asioihin etukäteen”, toteaa kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Päivi Korpisalo. ”Tiedote on helppo laittaa talteen, ja ottaa käyttöön tarpeen tullen. Näin toimintaohjeet ovat saatavilla myös mahdollisen sähkökatkon tai tietoverkko-ongelman aikana. Toki ajankohtaista tietoa päivitetään jatkuvasti myös verkkosivullemme kolmella kielellä.”

Vs. pelastuspäällikkö Antti Kätevä kannustaa kaikkia kuntalaisia miettimään omaa varautumistaan etukäteen.  ”Verkkosivulta löytyy muun muassa hyviä ohjeita kotien omaehtoiseen varautumiseen erilaisten häiriötilanteiden varalle.”

Verkkosivulle kokkola.fi/turvallisuus on koottu myös yhteystietoja, ajankohtaistiedotteita sekä linkkejä eri viranomaisten sivustoille, avustuskanaviin ja ohjeisiin. Sivua päivitetään jatkuvasti.

Varautumistiedote PDF-tiedostona

Kokkola.fi/turvallisuus