Hyppää sisältöön

Liikennejärjestelyt Taidetalon Renlundin Taidepihan työmaa-aikana

Taidepihan rakentaminen Taidetalon Renlundin pihapiirissä alkaa ensi viikon maanantaina 22.4.2024. Rakentamisen yhteydessä uudistetaan koko piha-alue ja liikennejärjestelyitä parannetaan.

Koko Kansakoulukadun ja Pakkahuoneenkadun puoleinen piha tullaan aitaamaan eikä sinne ole pääsyä rakentamisen aikana. Vain takseilla on kulkulupa Kansakoulukadun puolelta puupuolen pyörätuolirampille. Korostamme, että aidatulle alueelle on ehdottomasti PÄÄSY KIELLETTY.

Välitämmehän ja huolehdimmehan yhdessä turvallisuudesta. Kiitos.

SISÄÄNKÄYNTI KIVIPUOLELLE (kuvataidekoulu)

22.4. alkaen sisäänkäynti kivipuolelle vain Katariinankadun puolelta. Kansakoulukadun puoleinen sisäänkäynti on kokonaan suljettu rakentamisen ajaksi. Taidetalon piha-alue rauhoitetaan kokonaan autoliikenteeltä, paitsi kuvataidekoulun henkilökunnan parkkipaikat ovat Katariinankadun puoleisella pihalla. Autolla kuljetettavat oppilaat suositellaan jättämään Katariinankadun tai Pormestarinkadun varteen. Katariinankadun vastakkaiselle puolelle jätettyjen lasten ei ole turvallista ylittää tietä yksin. Huoltaja voi tarvittaessa saattaa oppilaan ulko-ovelle tai luokkatilaan.

Huomioittehan, että Katariinankadulla on pysäköintikielto sisääntuloportin molemmin puolin. Pysäköintikiellon alue on merkitty liikennemerkein. Huolehdittehan, että liikenne ei tukkeudu eikä missään piha-alueella aiheudu vaaratilanteita.

SISÄÄNKÄYNTI PUUPUOLELLE

Puupuolelle sisäänkäynti tapahtuu samoin kuin ennenkin, Pormestarinkadun kautta. Vain takseilla on kulkulupa Kansakoulukadun puolelta puupuolen pyörätuolirampille.

LISÄTIETOJA

Kuvataidekoulun rehtori Aija Isosaari, puh. 044 780 9526 (lomalla vko 16)

Kiitos yhteistyöstä – turvallisuus on välittämistä!

Renlundin Taidepihan toteutus käynnistyy Kokkolassa