Hyppää sisältöön

Uudet venevajapaikat Kokkolassa – haku auki 1.–29.10.

Kokkolan kaupunki on avannut haun 21 uudelle venevajapaikalle. Uudet paikat sijaitsevat Suntinsuulla: Tervamakasiininraitilla tarjolla on 8 ja Itäisellä Venevajantiellä 13 paikkaa. Paikkojen vuokra-aika on 25 vuotta.

Hakeminen on helppoa

Hae venevajapaikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo.kaupunkiymparisto@kokkola.fi. Hakuaika alkaa 1.10. klo 8.00 ja päättyy 29.10. klo 23.59.

Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”Hakemus / venevajapaikka”, ja kerro tekstissä haetko paikkaa Tervamakasiininraitilta vai Itäiseltä Venevajantieltä. Ilmoita hakemuksessa myös kaikki henkilöt, joiden nimissä vuokrasopimus halutaan tehdä.

Tutustu huolellisesti asemakaavamääräyksiin (linkki aukeaa uuteen välilehteen) ja muihin tarvittaviin tietoihin ennen hakemuksen jättämistä. Mikäli et voi lähettää hakemusta sähköpostitse, voit toimittaa sen kirjallisena kaupunkiympäristön kirjaamoon.

Paikat arvotaan hakijoiden kesken marraskuussa

Paikat arvotaan hakijoiden kesken kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Arvonnan perusteella kaupungingeodeetti tekee varauspäätöksen, joka lähetetään kaikille hakijoille. Rakennuspaikkaa ei voi vaihtaa.

Venevajapaikat vuokrataan hakijoille. Paikan vuokra on 400 € / vuosi (Vuokrahinnasto, kaupunginhallitus 21.6.2021, § 300)

Uudet paikat kartalla

Avaa haluamasi karttanäkymä pdf-tiedostona

Lisätietoja