Hyppää sisältöön
Suihkulähteet iltavalaistuksessa

Venetsialaislauantain päiväohjelma torilla toteutetaan koronaturvallisesti

Venetsialaislauantain 28.8. perinteinen päiväohjelma torilla käynnistyy aamukymmeneltä Kokkolan nuorisosoittokunnan sävelin. Aamupäivän aikana kuullaan niin lasten Kesämusarallia, Ykspihlajan Työväen Soittajia kuin Alf Mylläri Bandin musiikkia. Myös Kokkolan kaupunginteatteri esittelee syksyn ohjelmistoaan. Perinteinen Suntin soutu on vuorossa klo 12.00. Toritapahtumassa kruunataan myös tämän vuoden Miss Kokkola.

Lauantai-iltana syttyvät myös perinteiset venetsialaistulet Suntin rannoille Antti Chydeniuksen kadun sillan molemmin puolin.

Soihturisteilyt ja Tankarin venetsialaiset

Venetsialaisiltaa voi juhlistaa myös M/S Jennyn soihturisteilyillä klo 20, 21 ja 22 elävän musiikin tahdittamana. Risteilyjärjestelyissä on huomioitu koronaturvallisuus, ja paikkoja on rajoitetusti. Visit Kokkola suositteleekin lippujen hankkimista ennakkoon verkkokaupasta (lisätietoja www.visitkokkola.fi).

Venetsialaisia juhlitaan myös Tankarin majakkasaarella perinteisin menoin. Ilotulitus on klo 22.30 ja kesäkahvila palvelee voimassa olevien rajoitusten mukaisesti.

Yleisöä pyydetään osallistumaan tilaisuuksiin vain täysin terveinä, käyttämään kasvomaskeja ja huolehtimaan turvaväleistä sekä torilla että soihturisteilyillä.

Venetsialaiset – päiväohjelma