Hyppää sisältöön

Vuoden 2021 avustukset haettavina

Avustukset Kokkolassa toimiville yhdistyksille ja yhteisöille vuodelle 2021 ovat haettavina. Hakemukset osoitetaan joko kaupunginhallitukselle tai sivistyslautakunnalle.

Kaupunginhallituksen avustukset

Kaupunginhallitus myöntää kertaluonteisia kohdeavustuksia tapahtuman tai hankkeen toteuttamiseen tai muuhun yksilöitävään kohteeseen. Avustuksia myönnetään myös sosiaalisiin tarkoituksiin perustettujen rahastojen tuotoista.

Hakulomakkeet ja -ohjeet 

Tietoa hakemisesta ja hakulomakkeita saa myös kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä sekä aluetoimistoista. Hakemukset toimitetaan kaupungintalon kirjaamoon viimeistään keskiviikkona 31.3.2021 klo 16.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Sivistyslautakunnan avustukset

Kulttuuritoimintaan

Kulttuuritoimintaan haettavat avustukset pyydetään jättämään sähköisessä hakupalvelussa. Hakemukset tulee jättää käsiteltäviksi hyvissä ajoin ennen kohteena olevan hankkeen toteutumista, kuitenkin marraskuun 2021 loppuun mennessä.

Nuorisotoimintaan

Nuorisotoimintaan myönnetään sekä erityisavustuksia että kohdeavustuksia. Hakemukset toimitetaan vuoden 2021 aikana nuorisopalveluille (PL 43, 67101 Kokkola). Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Hakulomakkeet ja tarkemmat ohjeet.

Liikuntatoimintaan

Urheiluseuroille myönnetään nuorten alle 18-vuotiaiden ohjaustoiminta- ja kartta-avustuksia. Haku on 15.12.2021 mennessä. Lisäksi urheiluseuroille ja liikuntaa järjestäville yhdistyksille myönnetään koulutus- ja kohdeavustuksia. Ne ovat haettavissa koko vuoden ajan. Hakulomakkeet ja tarkemmat ohjeet.