Hyppää sisältöön
Varhaiskasvatuksen opettaja istuu askartelupöydän edessä, ja katsoo hymyillen kameraan olkansa yli.

Avoimet työpaikat

Kaupunki työllistää eri toimialoillaan yhteensä noin 2 300 työntekijää. Ilmoitamme avoimista tehtävistämme KuntaRekryssä. Tutustu avoinna oleviin paikkoihin tai jätä avoin hakemus!

Tutustu avoimiin paikkoihimme!

Meillä on töitä tarjolla!

Sijaisuudet

Sijaisuus on hyvä keino vahvistaa omaa osaamista ja hankkia työkokemusta. Ilmoitamme avoimista sijaisuuksista KuntaRekryssä ja TE-palveluiden verkkosivustolla. Kuntarekryssä on työpaikkavahti, joka lähettää tiedot haluamistasi työpaikoista suoraan sähköpostiisi.

Jokainen toimiala rekrytoi itse sijaisensa. Eniten sijaisia tarvitaan opetustoimessa, varhaiskasvatuksessa sekä puhtaus- ja ruokapalveluissa.

Varhaiskasvatuspalvelut

  • Tervetuloa joukkoomme motivoitunut varhaiskasvatuksen osaaja, varhaiskasvatuksenlastenhoitaja, – opettaja ja -avustaja.
  • Kokkolan varhaiskasvatus tarjoaa sinulle monipuolisen työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä uralla.
  • Lisätietoja varhaiskasvatuksen sijaisuuksista antavat Mirkka Peltokangas ja Riitta Paavolainen (etunimi.sukunimi@edu.kokkola.fi).

Opetustoimi ja koulut

  • Kokkolan kouluissa on tarjolla eri pituisia opettajan ja  koulunkäynninohjaajan sijaisuuksia. Tule tutustumaan koulumaailmaan eri näkökulmista!
  • Toivomme, että olisit joustava, oma-aloitteinen ja omaisit hyvät vuorovaikutustaidot niin lasten kuin aikuistenkin kanssa.
  • Ilmoittaudu Kuntarekryn sijaisrekisteriin. Lisätietoja opetustoimen sijaisuuksista antaa sivistystoimen hallintopäällikkö Virpi Niemelä (etunimi.sukunimi@kokkola.fi.

Harjoittelupaikat

Eri toimialamme tarjoavat harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan vastuualueisiin tai henkilöstöpalveluihin.

Kesätyöt

Kaupunki tarjoaa kesätöitä vuosittain noin 250 nuorelle. Vuoden 2023 kesätyöpaikkoja voivat hakea vuosina 2002 – 2006 syntyneet nuoret.

Kaupungin kesätyöpaikat