Hyppää sisältöön

Avustukset kulttuuritoimintaan

Kokkolan kaupungin sivistyslautakunta myöntää kulttuuritoimintaa harrastaville järjestöille, yksittäisille taiteilijoille tai taiteilijaryhmille kohde- ja vuokra-avustuksia. Lisätietoa avustusmuodoista löydät tämän sivun oikeassa palkissa olevasta avustusohjeesta.

Voit hakea kulttuuripalvelujen avustuksia Fujitsun CaseM Asiointi -järjestelmällä. Lomakkeiden käyttäminen vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautuneena käyttäjänä voit lomakkeen lähettämisen jälkeen seurata asiasi käsittelyn edistymistä oman asiointitilisi kautta. Saat myös päätöksen asiasta sähköisesti asiointitilillesi.

Lomakkeiden viestien välityksessä hyödynnetään Suomi.fi-viestit -palvelua, jonka kautta ilmoitus saapuneesta päätöksestä välitetään myös omaan sähköpostiisi.

 • Kokkolan kaupungin kulttuuripalvelut julistaa taidekasvatusta sekä taide- ja kulttuuriharrastustoimintaa järjestävien tahojen haettavaksi erityisavustuksen teemalla vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten (7-18 v.) kulttuuriharrastamisen tukeminen.
  Hakuaika ilmoitetaan myöhemmin.

  Avustusta voidaan hakea harrastukseen osallistuvien lasten ja nuorten kausimaksuihin.
  Avustusta voidaan myöntää maksimissaan 50 €/kuukausi/lapsi tai noin 250 €-500 €/vuosi/lapsi tai nuori. Avustusta voi hakea yhdelle tai useammalle lapselle/nuorelle.

  HUOM. Erityisavustushaun hakuaika ilmoitetaan myöhemmin.
  Hae avustusta tästä.

  Valitse Kulttuuriavustukset. Sähköisten lomakkeiden käyttäminen vaatii tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Valitse Kulttuurin erityisavustus. Hakija voi lomakkeen lähettämisen jälkeen seurata asiansa käsittelyn edistymistä oman asiointitilinsä kautta.
  Myös päätös asiasta lähetetään sähköisesti asiointitilille.

  Lomakkeiden viestien välityksessä hyödynnetään Suomi.fi-viestit –palvelua, jonka kautta ilmoitus saapuneesta päätöksestä tulee asiakkaan omaan sähköpostiin.

  Lisätietoja:
  Berit Store, p. 044 7809 260 tai berit.store@kokkola.fi
  Sampo Purontaus, p. 044 780 9264 tai sampo.purontaus@kokkola.fi