Hyppää sisältöön
Kamariorkesteri soittaa Snellman -salissa.

Kulttuuritilat ja olosuhteet

Kokkolassa on eri kokoisia esitys- ja harjoitustiloja kulttuuritilaisuuksien ja harrastustoiminnan käyttöön.

Musiikkikeskus Snellman (Vingenkatu 18)

Kaupungin perinteinen konserttitila, Snellman-sali on peruskorjauksessa. Uusi entistä viihtyisämpi ja monipuolisempi Musiikkikeskus Snellman avaa ovensa syyskauden 2024 alussa. Lisätietoja Musiikkikeskus Snellman -hankkeesta saat sivun oikeassa palstassa olevan linkin takaa.

Kokkolasali (Kauppatori 5)

Kokkolasali on kokous- ja kongressitila, joka soveltuu myös kulttuuritilaisuuksiin. 500 hengen yleisölle mitoitetun salin takaosan katsomo on nouseva. Kokkolasalin tarkemmat tiedot sekä lisätiedot Kokkolan muista kokous-, kongressi- ja seminaarimahdollisuuksista löydät oheisesta linkistä, Visit Kokkolan Kokous-Kokkola -palvelun kautta.

Keski-Pohjanmaan konservatorion sali (Pitkänsillankatu 16)

Keski-Pohjanmaan konservatorion sali on noin 200 hengen konserttisali, jossa on nouseva katsomo. Keski-Pohjanmaan konservatorion tilahallinnan yhteystiedot sekä lisätietoja konservatorion tiloista löydät oheisesta linkistä.

Muut tilat

Kokkolan koululaitoksen tilat ovat iltaisin käytettävissä myös kulttuuriharrastuksiin. Koulujen tilavuoroja jakaa kaupungin sivistyskeskus. Kaupungin muista kulttuurikäyttöön soveltuvista tiloista lisätietoja antavat VisitKokkola sekä kaupungin kulttuuripalvelujen toimisto.