Fortsätt till innehållet

Biljettförsäljning

 • Biljetter kan köpas vid

  OBS. Prisen på biljetterna bestäms alltid av evenemangets arrangör. En del evenemang har rabattbiljetter åt till exempel pensionärer, studerande och familjer. Biljettpriserna finns bl.a. i evenemangskalendern. Var beredd att visa upp ett kort eller intyg som berättigar till rabatten när du anländer.

 • Personer med funktionshinder, syn- eller hörselnedsättning, utvecklingsstörning, autism, dysfasi eller som har fått beslut om särskilt stöd och som betalar sin biljett får en gratis följeslagarbiljett till Musikcentrum Snellmans egna produktioner av föreställningar.

  Också Mellersta Österbottens kammarorkesters konserter är gratis för följeslagaren. Följeslagarbiljetten är gratis för kunder som behöver personlig assistans på grund av handikapp eller långtidssjukdom för att kunna röra sig i Musikcentrum Snellman.

  Vi kan inte erbjuda följeslagarbiljett till andra programarrangörers evenemang. Följeslagaren behöver alltid en egen biljett. Fråga därför när du köper biljett om följeslagarbiljetten är gratis till ifrågavarande evenemang.

 • Musikcentrum Snellmans skötrum finns i samband med de tillgängliga toaletterna. I dem ryms en vuxen med ett barn och barnvagn. Du kan inte ta in en barnvagn i salen.

  Vi uppmuntrar föräldrar att pröva på att delta i konserter även om innehållet inte är särskilt riktat till barn. En bebis i famnen på en vuxen som har köpt biljett får komma in gratis på de flesta evenemang. Åldersgränsen och priset på barnbiljetten bestäms alltid av evenemangets arrangör.

  Om konserten har elektronisk ljudåtergivning rekommenderar vi att barnet bär egna hörselskydd.

 • I regel är all fotografering, videofilmning och ljudinspelning förbjuden utan tillstånd av artisten eller den person som uppträder. Vi hoppas att du följer de anvisningar om fotografering och inspelning som ges under evenemanget.

Salkartor

 • Snellman-salen har 500 platser och är Musikcentrumets huvudsal. Salen kan lätt omvandlas så att den lämpar sig för olika slag av evenemang och den har utmärkt akustik och ett inbyggt system för hörslinga.

  Bekanta dig med planritningen

  Salens tekniska data till evenemangsarrangörer (länk)

 • Den intima Fordell-salen har i sin konsertform 105 platser. Salen är tillgänglig och har ett inbyggt system för hörslinga.

  Bekanta dig med planritningen

  Salens tekniska data till evenemangsarrangörer (länk)

Evenemang i Musikcentrum Snellman

I fortsättningen uppdateras Snellmans evenemang här. Evenemangen syns här efter att arrangörerna har meddelat dem till evenemangskalendern