Hyppää sisältöön
Torkinmäen ulkoliikuntapaikka ja sen mustarunkoisia kuntoilulaitteita. Taustalla ohuen pilviharson osittain peittämä sininen taivas.

Ulko- ja lähiliikunta-alueiden tapahtumavaraukset

Listaan kerätään ensisijaisesti koulujen järjestämät tapahtumat ulkoliikuntapaikoilla, kuten esim. kuntoradat, lähiliikuntapaikat ja muut vastaavat jotka eivät ole varausjärjestelmän piirissä.

Pyydämme tapahtumanjärjestäjiä tarkistamaan listaa ja ilmoittamaan omat pienimuotoiset tapahtumat s-postitse liikuntavaraukset@kokkola.fi, jotta vältytään päällekkäisyyksiltä, ja liikkujat pysyvät ajan tasalla mitä missäkin tapahtuu. Lisäksi suosittelemme, että tapahtumanjärjestäjät syöttävät myös ulkoliikuntapaikkojen tapahtumat kaupungin tapahtumakalenteriin

Ohjattuja harjoituksia saa järjestää lähiliikuntapaikoilla kunhan toiminta ei rajoita muiden liikkujien mahdollisuuksia käyttää aluetta.

HUOM!  Muista ensin hakea yleisen alueen käyttölupaa jos olet järjestämässä kilpailua tai isompaa tapahtumaa joka rajoittaa ulkoliikunta-alueen yleistä käyttöä.

Tapahtumapaikkojen selailu ja valinta

Lähiliikuntapaikat

RoskaRuka

  • Ma 29.4. klo 12-14 Portaat, pururata ja nuotiopaikka Kiviniityn 7lk.

Brita Marian puisto

Meripuisto

  • Ke 29.5.2024 klo 10-13 Lucina Hagmanin koulun 8. luokkalaiset (90 opp.+opettajat) grillipaikalla, rannalla, beach-kentillä (3 kpl), skeittipaikalla, ulkokuntosalilla.
  • Tarkasta käyttölupapalvelun kalenteri

Meripuiston beachvolleykentät

Torkinmäen lähiliikuntapaikka

Kuntoradat

Santahaan kuntorata

Laajalahti

  • HUOM! 2024: la-su 7.-8.9.2024 Saku ry syykisat Frisbeegolf Laajalahti (KPEDU)

Köykärin kuntorata

Houraatin kuntorata

Jääkentät

Santahaan urheilualue: jääkenttä

Kirkonmäen kenttä: jääalueet