Mene sisältöön

Navigaatio

Kulttuuria

Kokkola on monipuolisen kulttuurin mekka.
Meiltä löytyy ammennettavaa musiikin ja tanssitaiteen saralta läpi vuoden. Ohessa muutamia tutustumisen arvoisia tuotantoja, jotka eivät jätä ketään kylmäksi tulkinnoillaan ja mukaansatempaavilla esityksillään. 

Tule ja koe kultuurin elämystä ja anna Kokkolan viedä sinua!


Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri
Jo vuosikymmenten ajan Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri on ollut Kokkolan rikkaan ja korkeatasoisen musiikkielämän lippulaiva. Kansainvälistäkin mainetta niittänyt orkesteri esiintyy säännöllisesti kotikaupungissaan Kokkolassa sekä muualla maassa ja ulkomailla. Orkesterin taiteellisena johtajana toimii kapellimestari Sakari Oramo. Kamariorkesteri tunnetaan monivuotisen, tinkimättömän harjoittelun tuloksena kehittyneestä yhtenäisestä soinnistaan. Yli 60 äänilevyn valikoimasta löydät klassikot ja nykymusiikin helmet − mainio tuliainen ja lahjaidea! Tervetuloa kokemaan kuuluisa sointi ja viettämään konsertti-ilta maailmanluokan orkesterin kanssa.
Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri, Mannerheiminaukio 4
Puh. 06 8242 250
www.orkesteri.kokkola.fi

XVII Kokkolan Talviharmonikka 12.-19.2.2017
Monipuolinen, vireä ja vuosi vuodelta tasaisesti kasvava festivaali on anniltaan runsas ja tunnelmaltaan lämmin piristysruiske keskellä kipakointa talvea.
Keski-Pohjanmaan Konservatorio, Pitkänsillankatu 16. Katso esittelyvideo täältä.
www.talviharmonikka.com  

Kokkolan Talvitanssit - Vinterdans i Karleby 2.-5.2.2017
Vuosittain järjestettävä Kokkolan Talvitanssitfestivaali tarjoaa tuoreen näköalan kotimaisen nykytanssin kiinnostavimpiin tekijöihin ja teoksiin. Festivaali tuo Kokkolaan ajankohtaista suomalaista nykytanssia, tanssielokuvaa ja nykysirkusta. Vaikuttavien näyttämöteosten lisäksi festivaalilla nähdään runsaasti oheisohjelmistoa. 
Kokkolan Talvitanssiyhdistys
www.kokkolantalvitanssit.fi

Kokkola Opera Festival 17.-23.7.2017
West Coast Kokkola Opera valloittaa jälleen. Vuosittainen oopperafestivaali tuo nähtäville ja kuultaville joka vuosi jotakin uutta ja taiteellista. Kokkolan Oopperakesän kesän 2016 esityksiä Ykpihlajassa Toimitalolla ja Sahan rannassa. Esityksenä "Ahti karjalainen - Elämä, Kekkonen ja Teot". Kokkolan Oopperakesä jatkaa erinomaisen laadukkaana ja iloa tuottavana musiikkitapahtumana Suomen kesässä ja toivottaa yleisön lämpimästi tervetulleeksi aurinkoiseen Kokkolaan. Muista myös Opera Gala la 17.9.2016 klo 19 Snellman-salissa. Vuosi 2017: G. Meyerbeerin "L´etoile du Nord/ Pohjantähti-teos - Suomen ensiesitys.
Kokkola Opera, Torikatu 12, puh. 044 3033 631.
www.kokkolaopera.com

Lohtajan XXXVII Kirkkomusiikkijuhlat 26.-30.7.2017
Perinteikkäät Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlat tarjoavat elämyksiä huippuammattilaisten esittäminä. Vuoden 2016 tapahtumassa "Pakko kuulla"ohjelmistossa on mm. konsertit: Iiro Rantalan Kirkkomusiikin liian pitkä historia, lyhyt oppimäärä, Waltteri Torikan Kesämusiikkia-Sommarmusik, "Maa, meri ja taivas"-konsertti, "Viimeiset kiusaukset ja taivaslaulu"-konsertti sekä EMO-ensemblen "Mestareiden Perintö"-konsertti. Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlat, Lohtaja, puh. 040 580 6652.
www.kirkkomusiikkijuhlat.fi

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

Guardia Nueva

Kokkolan Talvitanssit

Kokkola Opera

Kirkkomusiikkijuhlat
Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun