Hyppää sisältöön
Näkymä Meripuiston asuinalueelle. Keskellä kuvaa kulkee alueelle vievä asfaltoitu tie sekä pyörätie, joiden varrella kasvaa pieniä lehtipuita. Etualalla olevien puiden, valaisinpylväiden ja liikennemerkkien takana on aidattuja omakotitalojen tontteja. Kauempana näkyy myös kerrostalo. Kuvan vasemmassa laidassa, kahden omakotitalon välistä näkyy myös kaukana oleva tuulimylly.

Tontit ja maa-alueet

Lue lisää omakoti-, rivi- ja kerrostalotonteista sekä loma-asumiseen tai liiketoimintaan tarkoitetuista alueista!

 • Ylhäältä kuvattu näkymä Puntusharjun asuinalueesta, joka koostuu enimmäkseen omakotitaloista vihreine pihoineen. Alueen takana levittäytyy metsä ja sen takana siintää etäisenä meri.
  Omakotitalotontit

  Omakotitontit on tarkoitettu ensisijaisesti omatoimirakentajille. Tontit luovutetaan joko vuokraamalla tai myymällä rakentajan toivomusten mukaan.

 • Kaupunkinäkymä lintuperspektiivistä. Kuvan keskiosassa on enimmäkseen vanhoja puutaloja pihoineen ja niillä kasvavine puineen. Kuvan yläreunassa näkyy myös matalia kerrostaloja.
  Kerros- ja rivitalotontit

  Kaupunki luovuttaa pientalotontteina ammattirakentajille ja rakennuttajille omakoti-, paritalo-, rivitalo- ja pienkerrostalotontteja tonttitilanteen mukaan.

 • Tummaa iltataivasta vasten kohoava valaistu toimistorakennus Port Tower, jonka ympärillä lukuisia katulamppuja piha-aluetta valaisemassa. Piha on lumen peitossa.
  Liike- ja teollisuustontit

  Tarjolla olevat liike- ja teollisuustontit ovat erikokoisia ja niitä voidaan muodostaa yrittäjien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

 • Långön ranta Öjassa. Kuvan vasemmassa laidassa näkyy rantalentopallokenttä, jonka takana siintää meri ja rantavedessä kahlaava uimari. Keskellä, kuvan etualalla on puinen pöytä penkkeineen ja sen oikealla puolella puurakenteisia keinuja. Kuvan taustalla kasvaa paljon puita.
  Loma-asuntorakennuspaikat

  Viimeisimmät tiedot vapaista loma-asuntorakennuspaikoista.

 • Ohtakarin kivien ja pitkän ruohon peittämä rantaviiva. Kuvan etualalla on mereen työntyvä puinen laituri sekä sen viereen maalle nostetut kaksi venettä. Taustalla näkyy punaisia, harjakattoisia rakennuksia sekä sininen, lähes pilvetön taivas. Kuvan oikeassa reunassa on tummansininen meri.
  Vuokra-alueet

  Kaupunki vuokranantajana ylläpitää maanvuokrarekisteriä tietopalvelua ja vuokrien laskutusta varten.

 • Korkealta ilmasta otettu kuva Meritullin alueesta. Kuvan keskellä on ympyrän muotoinen mereen rajoittuva vuoden 2011 asuntomessualue ja sen vieressä Meripuisto leirintäalueineen ja hiekkarantoineen. Kuvan oikeassa reunassa on mereen laskeva Sunti, sen varrella olevia venevajoja sekä päässä oleva satamalaituri.
  Maanhankinta

  Kaupungin maanhankinnan tärkein tehtävä on hankkia maata tulevan yhdyskuntarakentamisen tarpeisiin.