Hyppää sisältöön

Häiriöviestintä

Kokkolan Vesi käyttää häiriöviestinnässä Blue Idea Finland -palvelua. Sen avulla voidaan lähettää tekstiviestejä alueellisesti niille kaupunkilaisille, joita mahdollinen vesihuollon häiriötilanne koskettaa. Vesikatkokset voivat johtua äkillisistä vuototilanteista tai suunnitelluista kunnossapitotöistä. Tekstiviestit lähetetään automaattisesti kaikille yli 16-vuotiaille kokkolalaisille, joiden puhelinnumero on julkinen.

Rekisteröidy palveluun tai päivitä tietojasi

Ohjeita rekisteröitymiseen ja tietojen muuttamiseen

1. Valitse tapa, jolla haluat Kokkolan Veden tiedottavan vesikatkoista: tekstiviesti matkapuhelinnumeroon, ääniviesti lankapuhelinnumeroon tai sähköpostiviesti sähköpostiosoitteeseen. Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon.
2. Kirjoita kenttiin nimesi ja puhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi.
3. Klikkaa Lähetä PIN-koodi -painiketta. Saat nelinumeroisen PIN-koodin joko tekstiviestillä, sähköpostilla tai automaattisena puheluna antamastasi yhteystiedosta riippuen.
4. Kirjoita PIN-koodi sille varattuun kenttään, ja klikkaa OK-painiketta. Olet rekisteröitynyt palveluun ja voit siirtyä tallentamaan osoitteita omiin tietoihisi.
5. Klikkaa Tilaa-painiketta.
6. Kirjoita lomakkeen kenttiin postinumero, kadunnimi ja talon numero. Rapun tai asunnon numeroa ei tarvitse täyttää.
7. Klikkaa Tilaa-painiketta osoitteesi kohdalta.

Omia tietoja pääsee päivittämään kirjautumalla verkkopalveluun uudelleen. Tilaa uusi PIN-koodi, kun haluat muokata tai poistaa tietojasi.

Peru tekstiviestitiedotteet

Lomakkeen kautta pystyt myös perumaan tekstiviestitiedotteet ja poistamaan tietosi rekisteristä. Tee näin:

1. Suorita rekisteröinnin kohdat 1. ja 2.
2. Halutun osoitteen kohdalla paina ”Peru tilaus”

Ohita upote

Jos rekisteröitymisessä ilmenee ongelmia, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme – vesilaitos(a)kokkola.fi tai puh. 040 806 5218 (arkisin klo. 9:30-15).

Tietosuoja

Tekstiviestipalvelun tuottaa ohjelmistoyritys Blue Idea ApS Finland Branch. Rekisteröityessäsi palveluun annat suostumuksesi Blue Idea ApS Finland Branch:lle kerätä henkilötietojasi (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite). Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja ei käytetä muuhun kuin tekstiviestitiedottamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin ja niihin on pääsy vain henkilöillä, jotka on valtuutettu käyttämään tekstiviestijärjestelmää.  Kokkolan Veden asiakasrekisteriä ei käytetä henkilötietojen keräämiseen.