Hyppää sisältöön
äiti ja kaksi lasta ulkona
Mostphotos

Avoin varhaiskasvatus

Kotihoidossa olevat lapset voivat osallistua ohjattuun ja valvottuun leikkikenttätoimintaan.

Avoin varhaiskasvatus tukee perheitä lasten hoidossa ja kasvatuksessa sekä tarjoaa vertaistukea.

 • Kokkolassa toimii kolme kaupungin leikkikenttää, joissa järjestetään ohjattua ja valvottua ulkoleikkitoimintaa alle kouluikäisille lapsille.

  Leikkikentät ovat avoinna arkisin klo 9 – 13. Voit jättää yli kolmevuotiaan lapsen ohjaajien valvontaan klo 9 – 12 väliseksi ajaksi.

  Parkkitoiminta maksaa 3,00 € per päivä per lapsi.

  Toiminnan tavoitteena on antaa lapsille ja aikuisille mahdollisuus leikkiä yhdessä, tutustua toisiin lapsiin ja aikuisiin sekä tarjota vaihtelua päivään.

  Perhepäivänä ei järjestetä parkkitoimintaa, lasta ei voi silloin jättää leikkikentälle. Koko perhe voi osallistua perhepäivänä ohjattuun toimintaan. Leikkikenttäohjaajat ilmoittavat erikseen perhepäivästä.

  Perheet ovat tervetulleita leikkikentälle myös muina päivinä.

  Näin haet leikkikenttäpaikkaa

  Täytä leikkikenttähakemus. Toimita hakemus ensisijaisesti varhaiskasvatuksen toimistoon. Varhaiskasvatuspalvelut, PL 43, 67101 Kokkola.

  Leikkikenttähakemus

  Hakemus käsitellään viikon kuluessa hakemuksen saapumispäivästä. Huoltaja ei voi jättää lasta leikkikentälle ennen kuin hakemus on käsitelty ja leikkikenttäpaikasta on lähetetty päätös huoltajalle.

  Käy hyväksymässä sähköinen viranomaispäätösten vastaanottaminen suomi.fi sivulla, niin saat ilmoituksen päätöksestä heti kun se on tehty. Sähköisten viestien hyväksyminen suomi.fi sivustolla

  Jos et ole hyväksynyt sähköisen päätöksen vastaanottamista, saat päätöksen kirjepostissa noin 7 arkipäivän kuluessa päätöksen lähettämisestä.

  Leikkikenttien yhteystiedot

  Halkokarin leikkikenttä 
  Parkki 43 – 45
  67300 Kokkola
  puh. 040 489 2336

  Kirkonmäen leikkikenttä 
  Kirkkotie 10 – 12
  67700 Kokkola
  puh. 040 489 2187

  Koivuhaan leikkikenttä 
  Paarmanpolku 2
  67800 Kokkola
  puh. 040 488 2919