Hyppää sisältöön
Korkealta ilmasta otettu kuva Meritullin alueesta. Kuvan keskellä on ympyrän muotoinen mereen rajoittuva vuoden 2011 asuntomessualue ja sen vieressä Meripuisto leirintäalueineen ja hiekkarantoineen. Kuvan oikeassa reunassa on mereen laskeva Sunti, sen varrella olevia venevajoja sekä päässä oleva satamalaituri.

Paikkatieto ja kartat – ePalvelut

Paikkatietoihin ja karttoihin liittyvät sähköiset palvelut.

Osaan palveluista on tunnistauduttava verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kaikki palvelut eivät vaadi tunnistautumista tai kirjautumista.

 • Voit lähettää lomakkeen joko tunnistautuneena tai ilman tunnistautumista. Tunnistautunut käyttäjä voi seurata tilauksen käsittelyä. Tunnnistautuminen mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.

  Tilaa karttaote (ei tunnistautumista)

  Tilaa karttaote (vaatii tunnistautumisen)

 • Kaupungilla on kartta-aineistoihin tekijänoikeus, koskien painettua, digitaalista ja jopa internetsivuilla esiintyvää materiaalia. Näiden aineistojen käyttöön erilaisissa painotuotteissa tai internetissä tarvitaan julkaisulupa. Julkaisulupa on maksullinen.

  Voit lähettää lomakkeen joko tunnistautuneena tai ilman tunnistautumista. Tunnistautunut käyttäjä voi seurata tilauksen käsittelyä. Tunnnistautuminen mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.

  Hae kartanjulkaisulupaa (ei tunnistautumista)

  Hae kartanjulkaisulupaa (vaatii tunnistautumisen)

  Katso hinnasto

 • Kohteet kartalla lisätietoineen: mm. sisäliikuntapaikkoja, ulkoliikuntapaikkoja, ulkoilureittejä, luontopolkuja.

  Siirry liikuntapaikkojen karttapalveluun

 • Paikkatietohakemistopalvelun avulla voit selata paikkatietoaineistojen kuvailutietoja, joiden avulla aineistoihin tutustuminen ja niiden hankinta on helpompaa.

  Siirry paikkatietohakemistoon