Hyppää sisältöön

Internetkartta­palvelut

Kokkolan seudun internetkarttapalvelun avulla löydät nopeasti etsimäsi osoitteet ja joukon palveluja. Ulkoilukartasta löydät tietoja Kokkolan ulkoilureitistöstä ja luontokohteista.

Kokkolan seudun opaskartta

Pidämme yllä Kokkolan seudun internetkarttapalvelua. Kokkolan lisäksi karttapalvelussa ovat mukana Halsua, Kannus, Kaustinen, Lestijärvi, Perho, Toholampi ja Veteli. Opaskartta ja peruskartta löytyvät kaikista kunnista. Kokkolasta löytyy näiden lisäksi kaavayhdistelmä sekä vuosilta 1943, 1950, 1960, 1979, 1982, 1995, 2002, 2007, 2010, 2013, 2018 ja 2019  ilmakuvia, joista voidaan nähdä kaupunkikuvassa tapahtuneita muutoksia.

Karttapalvelussa on osoitehaku, jota voit käyttää vaikka muistaisit haettavasta paikasta vain osan nimestä. Hakutulokset näyttävät kaikki kohteet, joissa haettu sana esiintyy. Osoitehaun lisäksi voit valita myös tarkennetun haun, jonka avulla voit etsiä esimerkiksi matkailupalveluita, kulttuurikohteita sekä liikuntapaikkoja. Hakutuloksista pääset siirtymään edelleen kyseisen palveluntarjoajan www-sivuille.

Lisäksi voit tehdä karttalinkkejä karttaan tai hakukohteeseen. Linkin voit lähettää sähköpostilla tai liittää omille verkkosivuille. Voit mitata myös etäisyyksiä kartalta. Käytössä on piirtotyökaluja, joilla voit piirtää valitsemalleen karttapohjalla kohteita, reittejä tai alueita. Rekisteröitymällä karttapalveluun voit tallentaa karttakuvan myöhempää käyttöä varten.

Opaskartta mobiiliversiona

Kokkolan kaupungin Internetopaskarttapalvelusta on julkaistu mobiiliversio. Mobiiliversio avautuu älypuhelimeen automaattisesti verkkosivujen etusivulta kohdasta Oikopolut > Opaskartta sekä osoitteella kartta.kokkola.fi. 

Tableteissa saat mobiiliversion saa käyttöön osoitteella kartta.kokkola.fi/IMS/fi/Mobile.