Hyppää sisältöön

MySoda Woody-hiilihapotuslaite arvottu

Kokkolan Vesi arpoi MySoda Woody-hiilihapotuslaitteen kaikkien 30.4. mennessä uuteen häiriötiedotepalveluun rekisteröityneiden kesken.

Arpaonni osui tällä kertaa Kirkonmäelle. Onnea voittajalle!

 

Voit nyt saada häiriötiedotteen tekstivistinä ja/tai sähköpostina tai ääniviestinä lankapuhelimeesi. Häiriötiedote voi koskea esimerkiksi tilannetta, kun osoitteessasi joudutaan vuodon takia äkillisesti katkaisemaan vedenjakelu tai asuinalueellasi on tulossa suunniteltu kunnossapitotyö.

Rekisteröitymällä tekstiviestipalveluun varmistat, että häiriö- ja kriisitiedotteet saavuttavat sinut! Rekisteröidy tästä.

Häiriöviestit lähtevät automaattisesti Kokkolassa asuville yli 16-vuotiaille, joiden puhelinnumerot ja osoitteet ovat julkisia. Jos numerosi ei ole julkinen, mutta haluat vastaanottaa viestejä, sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröidä useamman kuin yhden osoitteen, esim. työpaikkasi, kesämökin tai lähiomaisen osoitteen. Rekisteröintilomakkeella voit myös perua tilauksen, jos et halua vastaanottaa viestejä. Tekstiviestipalvelu on ilmainen emmekä koskaan pyydä rahaa tai henkilötietoja tekstiviesteissämme eikä niihin lisätä maksulinkkejä.

 

Tietosuoja

Tekstiviestipalvelun tuottaa ohjelmistoyritys Blue Idea ApS Finland Branch. Rekisteröityessäsi palveluun annat suostumuksesi Blue Idea ApS Finland Branch:lle kerätä henkilötietojasi (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite). Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja ei käytetä muuhun kuin tekstiviestitiedottamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin ja niihin on pääsy vain henkilöillä, jotka on valtuutettu käyttämään tekstiviestijärjestelmää.  Kokkolan Veden asiakasrekisteriä ei käytetä henkilötietojen keräämiseen.