Hyppää sisältöön
Vesiurut
Teijo Pirttikangas

Kokkolassa on musiikkitapahtumia ja konsertteja moneen makuun. Kokkolan Talviharmonikkafestivaali tuo monipuolisia musiikkielämyksiä helmikuiseen kaupunkiin. Ullavan kuvataiteen ja musiikin viikko järjestetään kesäkuussa ja Lohtajan kirkkomusiikkijuhlat pidetään heinä-elokuun vaihteessa.

Kokkolan Talvitanssit tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi, mutta tapahtuman taustayhteisö järjestää myös muita tanssitapahtumia vuoden mittaan kaupungissa. Kokkolan Kinojuhlat järjestetään vuosittain syyskuussa. Paikalliset kulttuurijärjestöt ja muut tapahtumajärjestäjät tuottavat alueelle lukuisia konsertteja ja tapahtumakokonaisuuksia ympäri vuoden.

Vuosittain toistuvia tapahtumia kaupungissa ovat myös Kohtalona Käläviä –viikko, Ykspihlajan kulttuuriviikko, Itsenäisyyspäivä, lasten ja nuorten kulttuuriviikko Loistavaa! sekä koululaisten syys- ja talvilomaviikot.

Kokkolan tapahtumatarjonnan löydät Kokkolan kaupungin tapahtumakalenterista ja Kulttuuri-Kokkola facebook-palvelusta. Tietoa kulttuuritapahtumiin ostettavien lippujen myynnistä löydät tämän verkkopalvelun Tapahtumat-sivuilta.

Lisätietoja tapahtumista