Mene sisältöön

Navigaatio

Myyntipaikat

Myyntipaikat perjantai 30.8.  - lauantai 31.8.2018, Kauppatori

Venetsialaiset-festivaalin myyntipaikkatiedot:
Kauppatorin tapahtuma-alueella on 2-päiväisiä myyntipaikkoja rajallinen määrä. Näiden myyntipaikkojen lisäksi alueella toimii lauantaina normaali torikauppa 'Venetsialais-markkinat' klo 7-14.


Myyntipaikat alueella
Myyntipaikat sijaitsevat Kauppatorilla. Paikkojen etuosto-oikeus on edellisen vuoden myyjillä, jotka vahvistavat paikan maksamalla paikkamaksun ennakkoon laskulla. Eräpäivään mennessä maksamattomaksi jäävä paikka vapautuu myyntiin elokuun ensimmäisellä viikolla.

Järjestäjä pidättää oikeuden säädellä tuotemyyntipaikkojen määrää per tuote sekä pidättää oikeuden tehdä valintoja halukkaiden myyjien ja tuotteiden välillä riippumatta ilmoittautumisjärjestyksestä. Tämä siitä syystä että järjestäjä voi näin rakentaa myyntialueen joka palvelee tarkoitustaan. Myyjästä kerätään seuraavat tarvittavat tiedot: nimi, tuote/myyntiartikkeli, yhteystiedot ja laskutustiedot. Halukkuudesta voi ilmoittaa järjestäjälle myös ennakkoon. Myyntipaikan varannut/ maksanut ei voi luovuttaa paikkaa toiselle osapuolelle ilman järjestäjän suostumusta.

Mikäli myyntiartikkeleihin kuuluu elintarvikkeita. Ota yhteyttä paikalliseen terveystarkastajaan ennen tapahtumaa.

Myyntipaikan hinnat
4m x 4m 200€ ja 4m x 8m 400€. Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero (24%). Paikka vahvistetaan etukäteislaskutuksen kautta maksamalla paikkamaksu järjestäjän pankkitilille. Paikkahintaan sisältyy sähkö. Kauppatorilla on yöaikaan vartiointia, mutta vartioinnista huolimatta järjestäjä ei vastaa myyjälle koituneista vahingoista.

Rakentaminen
Myyntipaikan rakentaminen: maksetulle ja vahvistetulle myyntipaikalle saa rakentaa tapahtumaviikonlopun perjantaina klo 15 alkaen ja myyntipaikan tulee olla valmiina klo 18 mennessä mahdollista viranomaistarkastusta varten.

Purkaminen
Myyntipaikan purkaminen: myyntipaikan voi purkaa sunnuntaina klo 01.00 jälkeen. Jokainen myyjä vastaa itse jätteiden toimittamisesta keräyspisteeseen sekä myyntipaikkansa siisteydestä tapahtuman aikana ja jälkeen. Myyntipaikka tulee luovuttaa takaisin järjestäjälle siinä kunnossa kuin se on vastaanotettu.

Myyjä
Tiedustelut myyntipaikoista Gun Isosalo 044 936 6486. Mikäli olet kiinnostunut myyntipaikasta ilmoita soittaessasi nimi, tuote/myyntiartikkeli, yhteystiedot ja laskutustiedot.

Tekstisi tulee tähän.


matkailu

Sivun alkuun